Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifity kol

CZEKOLADOWE BRAZY _FARBY DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość fifity kol

JAKIE POLECACIE JAKIE NIE NISZCZA WŁOSÓW I WYGLADAJĄ BARDZO NATURALNIE BO NA TYM MI NAJBARDZIEJ ZALEZY MAM SWOJE NATURALNIE BRAZOWE WŁOSY ALE CHCIAŁBYM MIEC je o kilka tonów ciemniejsze ale tez nie kruczo czarne jaki kolor mi polecacie jakiej firmy ?????????

Gość fifity kol
a in jesce jedno czy żałowałyscie kiedys ze ufarbowąłyscie włosy czy moze wrecz przeciwnie ??mam zamiar ufarbowac i hce wiedziec wasze opinie na ten temat zeby potem nie Żałować

Gość sexy_sexy
Bylam u fryzjera i pofarbowala mi wlosy na kolor kawy ze smietanka. Tak to nazwala. Jestem strasznie zadowolona. Ale nie znam firmy.

Gość sexy_sexy
Moj naturalny kolor wlosow to braz. Kiedys pofarbowalam sobie wlosy na blad ... a raczej probowalam. Wyszlo okropnie. Robilam to sama w domu. I na czubku glowy mialam blad wlosy a na koncowkach pomaranczowe. Poprostu je dokladnie zniszczylam. Wiec wybralam sie do fryzjera i ona mi tym kolorem co napisalam pofarbowala.

Gość missmarta
Farbuję włosy od 6 lat chyba. Pierwszy raz - przed studniówką, mial wyjść kasztan, wyszło czerwone coś, nie bardzo ładne moim zdaniem, ale inni chwalili. Od tamtej pory regularnie, co 6-10 tygodni. Owszem, zdarzały się wpadki, np. z farbą londy: zamiast średniego blondu wyszedł raczej ciemny kasztan; wellatonu wcale nie było widać, nawet odrostów nie pokrył, po l'orealu wypadały włosy. raz, po wakacjach zrobiłam sobie nawet blond (zazwyczaj farbuję na cos brązowego) - wytrzymał ok. 1,5 miesiąca, nigdy potem tego nie powtórzyłam, w brązie lepiej wyglądam, ale musiałam się o tym przekonać próbując blondu. nie lubie mojego koloru włosów - myszowatego i smętnego. nie lubię, jak farba sie już zmywa i włosy są takie nieciekawe - gdy ufarbuje jakby odżywały i od razu lepiej wygladają:) farbuje teraz Natural &easy Schwartzkopfa, choć po pierwszym razie zarzekałam się, że już nigdy wiecej. odcień 565. ładny czekoladowy brąz (przynajmniej u mnie). Przemyśl sprawę, przejrzyj odcienie farb, na początek zdecyduj sie może na szamponetkę, na próbę.

Gość fifity kol
dzięki dziewczyny za porady a jak myślicie jaki jest najciemniejszy odcień brazu bo chyba nie czekoladowy czy jest jakis ciemniejszy ale nie czarny????a czy farbowanie bardzo niszczy włosy? na mnie szamponetki nie działąją wogóle nie wiem czemu?:(

Gość sexy_sexy
Napewno jakos zle wplywa na wlosy. Mysle ze po czekoladzie jest jeszcze gorzka czekolada ... jezeli dobrze pamietam. A potem to juz chyba czarny. Ale glowy uciac nie dam.

Gość od gorzkiej czekolady chyba
ciemniejszy jest ciemny brąz a potem to czarny i jego różne odcienie np.czarny z odcieniem granatowym,bordowym lub zwykla czerń.

Gość gość
pceZUjSybfTgIKaDNmBvHGJx