Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawka++

Chciałabym przespać całą noc w te upały!!!!Jak to zrobić?

Polecane posty

Wentylator nie pomaga, pies sapie non stop i łazi po mieszkani w te i nazad...ja z boku na bok...Koszmar!Macie jakies sposoby?

Gość zebraaaaa
+ wiatrak, nawilzac powietrza, i szklalanka wina bialego z lodem przed snem, u mnie to dziala spie jak niemowlak ;)

Położyć się na prawym boku (odciążyć serce), psa zamknąć w kuchni przy otwartym oknie (jeżeli nie ucieknie), wypić szklankę zimnego mleka i powiedzieć sobie, że teraz będę spać

ja tez sobie aplikuje winko przed zasnieciem i tez mam wlaczony wiatraczek :D

Gość manie-k
a ja sobie aplikuje dobrze zmrożoną wódeczke pod 2 zimne piwka :) Usypia skutecznie!

Gość ja też mam ten problem
ostatnio nie mogłam zasnąć i powiedziałam sobie nie będę się przekręcała z boku na bok i nudziła się włączyłam radio i jedyna audycja jaka leciała była na radiu Maryja tzw nocne rozmowy z sluchaczami (głównie rodziną radia) Maryja Mam z tego niezłą polewkę wczoraj np jeden słuchacz zaczął krytykować Radio Maryja po czym został odłącząny przez szanownego księdza który stwierdził ze owy słuchacz ma niespokojną dusze i nie zdaje sobie sprawy z tego co mówi poczym włączył sie TAdeusz Rydzyk i zaczął wygłaszać monolog który miał na celu odwrócić uwagę słuchaczy od ostatniej wypowiedzi "Szatana" a i jeszcze jedna słuchaczka dzwoniła z prośbą wyemitowania jakiejś pieśni błagalnej do Maryji ponieważ była chora na raka Gdy z nią skończył odebrał jeszcze kilka telefonów a potem powiedział że teraz będzie ta pieśń na życzenie słuchaczki KTORA JEST CHORA NA NOWOTWORA serio tak powiedział

a moze tak dzin i joity albo jakis haszysz po tym to doipero sie spi ;)

dobre z tym Rydzykiem:P pomijajac... miałam na mysli bardziej \"kulturne\" propozycje solidnego spania:D ja pije zimne bro ale mało daje:(

Gość alfatymp
Co Wy na to ? Zima się przeciąga. Nadal marzycie o upałach ? Będzie +35 w cieniu to będziecie błagać o taka pogodę jak dziś !