Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhm

co myslicie o roku 2012 ?

Polecane posty

Gość no to mnie uspokoiliscie
:-)

Co ma byc to bedzie .A co wszystkim to i nam . Ot tyle :)

Gość no ja
juz kilka razy byl koniec swiata i co? ja pamietam dobrze w 1996 r , pozniej 1999 nastapnie kazdy sie obawial 2000 roku , czytal proroctwa nostradamus ai on cos innego mowi...pisal z e w 2001 wybuchnie wojna miedzy europa(chrzecijanami) a islammem, najpier europa bedzie przegrywac ale po 10 latach ameyka nam pomzoe i wygramy wileka wojne 3 z kolei...

Polecam się na przyszłość ;) Nr11, w zasadzie to niespecjalnie mnie pociesza fakt, że razem ze mną miałoby umrzeć sześć miliardów ludzi. Upiorna świadomość, wolałabym zginąć sama. A "Ostatni brzeg" oglądaliście? Brrr.

Gość no ja
ososbiscie uwazam ze nikt oprcz BOGA nie wie kiedy nastapi koniec...

Nie ogladalam :( Mam zalowac? A wracajac do tematu .Naczytalam sie o tych wojnach i jakos sobie wyobrazic tego nie potrafie :) Swiat sie rozwinal a proroki czesto z kijami nam kaza isc :O Nie podoba mnie sie to :D:D:D

Możesz żałować, zależy, czy lubisz ten typ filmów ;) Cholernie przygnębiający, ryczałam jak bóbr. Są dwie wersje - starsza, z Gregorym Peckiem bodajże, i nowa, nakręcona niedawno. Oglądałam obie. http://www.filmweb.pl/Film?id=31675 http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=36591#36591 Nie było tam tsunami czy wybuchów, ale takie powolne wymieranie - i kolejki ludzi ustawiające się po truciznę, żeby umrzeć spokojnie. Brrr. Boże, przed chwilą coś mi za oknem łupnęlo potwornie, chyba burza idzie, mało ze skóry nie wylazłam przez ten topik :o :D

Gość biedronna
no i niech bedzie ten koniec ,skoncza sie wszystkie problemy jakie tu sobie stworzylismy

Gość manie-k
Wiecie, tak swoją drogą dla mnie koniec świata niekoniecznie jest przerażający. Mówiac bardziej serio na tym świecie jest tyle zła, nieprawości, głodu, różnych problemów i wszelkiego skur... synstwa, że wcale mi nie żal, że ten świat sie po prostu skończy ;) I nie trzeba będzie np. martwić sie skąd wziąć kase na studia albo dociągnąć do pierwszego :D Bo ten nowy swiat po końcu swiata ma byc przecież rajem na Ziemi, a nie pustynią z trupami:) Więc będzie lepiej. Byle tylko ten stary świat nie rozleciał się z wielkim hukiem i bez bólu, to bedzie ok ;)

Ano właśnie, Maniek, gdybym miała gwarancję, że po końcu będzie nowy, lepszy świat, to nie miałabym nic przeciwko. Ale nie mam tej gwarancji, niestety.

Musze obejrzec ten film koniecznie .Dzieki ze polecilas :) Serio u Ciebie burza bedzie ? Zazdroszcze :) A moze to obcy?;) To fakt swiat jest podly ale jeszcze nam tutaj az tak nie dopieklo,zeby mowic a niech sie skonczy. Widze ze Ty maniek bardzo wierzacy .A co bedzie jesli tam nic nie ma ??? Taka opcje tez chyba nalezy wziac pod uwage hmmm..

Gość manie-k
akurat nie jestem bardzo wierzący, raczej jestem optymistą ;)

Gość yaaaaaaaaa
co ty pieprzysz?! Nie moze byc, w 2012 beda mistrzostwa europy w poznaniu!! :P

Gość kociamberek
Ciekawa jestem co będzie w 2013? Kalendarz Majów się nie sprawdzil, Starożytnych Egipcjan też, itp, itd...... Jaka będzie nowa data końca świata i wedlug kogo?

Gość manie-k
a kto wybuduje stadiony na te mistrzostwa. i hotele, i autostrady hehe :D

Gość yaaaaaaaaa
a to sory nie czytalem wszystkiego :P

Majow kalendarz sie nie sprawdzil ? Slad wiesz? Ja nie wiedzialam ...Czytalam ze konczy sie wlasnie w 2012

Nową datę końca świata wyznaczę ja jako Dotychczasowy Główny Sceptyk :classic_cool: w końcu też mi się coś należy :D

Gość yareeckkk
w poznaniu jest duzo hoteli. Obecnie buduja sie 2 nastepne :P

Gość kociamberek
Zakladam że 2013 będzie można powiedzieć że się nie sprawdzil. I co wtedy? Jakie nowe glupoty powymyślają?

Następny koniec świata będzie w 4024. Howgh! Niniejszym zakładam sektę wyznawców Proroctwa Inarritu na rok 4024. Kto chce? Palec pod budkę... :D

Gość kociamberek
A ile wpisowe?

ja mysle ze w roku 2012 juz skoncze studia ;) uff., na powaznie to kiedys czytalam o tych...proroctwach i jak na realistke przystalo po prostu w to nie wierze...

Inarritu a piwo bedzie ogolnodostepne? I fajeczki?

Wpisowe wynosi paczkę draży i deklarację sobotnich zakupów w Biedronce aż do 4024 roku. Draże słać na Berdyczów. Piwo będzie dostepnę tylko dla wybranych, czyli tych, którzy zwątpili w 2012. ;)

Gość kociamberek
To ja się zapisuję :)