Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giniiiiiiiiiiiii

Dziwny ginekolog

Polecane posty

Gość giniiiiiiiiiiiii

Ponad miesiąc temu lekarz powiedział mi,że mam dość dużą nadżerkę-pobrał wymaz. W ubiegłym tygodniu byłam po wyniki i okazało się,że cytologia grupa II. Nic z tego już nie rozumiem

Gość spokojnie to tylko awaria
Zapytaj lekarza,tak będzie najlepiej.

Gość giniiiiiiiiiiiii
właśnie to u niego byłam po te wyniki i powidział,że wszystko o.k-tylko po co przedtem mnie nastraszy la tą niby dużą nadżerką

Gość agus_18
ja tez juz nie wiem co i jak.na wiosne-rok temu dr stwierdzila malusia nadzerke, ale jest, w lato robilam cytologie- II grupa.w listopadzie stosowalam nystatyne.cisza jak makiem zasial.poszlam do II dr(ta sama przychodnia, ale zmienili dr)i ta bezproblemowo zalozyla mi spirale,i nic nie bziaknela.cytologie mam miec dopiero we wrzesniu bo dr idzie na urlop.

Gość laaaaaaaaaaaa
Matko Aga czy Ty masz 18 lat? i masz spiralę...jeśli tak to pomyśl o przyszłych dzieciach, spirale powinny stosowac kobiety które już rodziły

Gość agus_18
moze i powinny ale to moj wybor.nie zamierzam rodzic przed 28

To uwazaj dziewczyno zebys po tej spirali w tym wieku....kiedykolwiek mogla zajsc w ciaze...

Gość hejjjj
no własnie ja miałam dokładnie tak samo!!miesiąc temu lekarz mi powiedział że mam nadzerkę i to sporą...wiec mu saie pytam co dalej a on powiedział że zobaczymy jakie bedę wyniki cytologii....no i na tej kartce na której podkreslone są schorzenia miałam tylko zaznaczne że wymaz w granicach normy.....i jeszcze dopiskę że mam II grupę cytologii.... kobieta w recepcji powiedziała mi że wszyscto w porządku i pozegnała się. niedawno podczas stosunku coś mnie tak bolało że nie dało się tego wytrzymać...nie wiem czy to od tego ale niepokoję się. skoro nadżerka było duża to chyba powinnam iść do tego jełopa jescze raz....tyle że on chyba nie był normalny. naparwde mowił tak jakby chciał mnie nastraszyć.....wiem że każdy bol to oznaka czegos niedobrego...ale może jednak nie trzeba iść? skoro cytologię mam niby dobrą?:o

Gość nadzerka
ja mam tak samo. nadżerkę i II grupę cytologii. i jest to prawidłowe. nie może być I grupy bo nadżerka jest stanem zapalnym... ważne ż nie jest to wyższy stopień. reasumując: ginekolog nie jest dziwny. wynik ok i nie martwcie sie!!! nadżerk czasem się usuwa, ale w młodym wieku raczej nie. NIW PANIKOWAĆ!

Gość hejjjj
ja sie nie martwiłabym gdyby mi ten psychol nie powiedział że ejst naparwde duża....a teraz jeszcze ten ból przy stosunku. jakby mi ktoś palec w ranę wbijał:( nie wiem co myślec.....

Gość nadzerka
to proponuje zmienic gina. może u Ciebie ta nadżerka jest naprawde spora i trzeba by ją podleczyć... zmień lekarza!!! bo i tak chyba nie masz do niego zaufania, prawda?