Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XS.size

dziwna zależność....hmmm....panowie wypowiedzcie się !!

Polecane posty

Gość XS.size

[cześć] czemu w polsce małe dziewczyny są wyśmiewane i omijane szerokim łukiem, a w np: w holandii uwielbiane? jestem bardzo małą blondynką. mój niski wzrost i mały biust pozostawia wiele do życzenia zdaniem przynajmniej 99% mężczyzn jakich spotykam [w PL]. w tym roku odwoiedziłam koleżankę która mieszka w holandii [breda] i bardzo zaskoczyło mnie iż wielu tamtejszych mężczyzn okazwało mi zainteresowanie, tym bardziej że byli to na ogół wysocy mężczyźni. wielu z nich tłumaczyło się niejakim kosmopolitycznym myśleniem do przodu, co ma polegać na tym że drobne kobiety są atrakcyjne przez długie lata a te kobiece kobiety tylko do 30 roku życia. dla mnie to trochę dziwne i nielogiczne myslenie, bo przeciez nikt nie jest w stanie przewidziec jak bedzie dana osoba wygladała za X lat. oni tłumaczyli to długoletnia praktyką i obserwacją.

są klięci, którzy kupują ...... .... za 600 zł - oczywiście szanujemy Ich

Gość ewkaaw
ale bzdura :D :p

heh moj chlopak tez podobnie mysli:P jak mowie ze chcialabym miec wiekszy biust, to on zaraz wykrzykuje ,ze wszystkie te biusciate babki beda mialy obwisle wstretne cyce a moj biust pozostanie jedrny i ladny na dlugo:O ale i tak bym chciala wiekszy:P

Gość XS.size
no cuż....tez uważam ich postepowaniw za bzdurne ale wiesz...jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma.... oczywiscie...wolałabym podobać się polakom ale nic na siłę...

To ja sie przeprowadzam do(P) Holandii:D, to taki fajny kraj w koncu jest;)

Gość XS.size
mój biust to 75A

Gość XS.size
no panowie polaczki...czemu nie lubicie małych kobiet? wytłumaczcie raz i wszystkie przeprowadzimy sie do holandii bez więksych dylematów... :)

Gość XS.size
większych* /sorry

Gość XS.size
mam 158cm przeciętny holender to 185cm

Gość XS.size
ja to że polacy nie lubią i neguja małe kobiety odczułam na własnej skórze i to wiele razy. nawet wpadłam w flustrację z tego powodu ale w holandii trochę się wylaczyłam, chociaż niestety to jeszcze polacy robią na mnie większe wrażenie i sprawiaja że serce czasami mocniej mi zabije niż holendrzy, mimo że ci są zdecydowanie bardziej wysportowani.

Wydaje mi sie , ze wszystko zalezy od gustu:o Widzialam duzo par gdzie chlopak byl duzo wyzszy od dziewczyny;)

hm...ale tu chodzi oglonie o drobne kobiety,tak?? ja mysle ze takie wlasnie ciesza sie duzym powodzeniem, sa uwazane za delikatne, kobiece itd;) ale to zapewne rzecz gustu:)

Gość XS.size
ja też. w holandii :) bo w polsce to branie maą panie tylko z dużymi biustami i od 165cm wzwyż :(

Gość XS.size
no nie wiem czy 75A jest kobiece.... :S kidyś usłyszałam tekst od kolesia: "twarz masz nawet fajną ale biust za mały"

:O toz to jakis prostak byc musial!! jeju...juz sluchanie o tym jakie to wielkie cycki sa seksi wkurza mnie niemilosiernie:O moim zdaniem faceci (ci normalni) nie zwracaja uwagi na biust, do tego stopnia zeby dziewczyne olac tylko z tego wzgledu za ma miseczke A.

Gość XS.size
hehe...no to mamy 95% prostaków....sorry ale znajoma którą odwiedziłam jest a raczej była w podobnej sytuacji bo teraz to jest szczesliwa z belgiem [akurat belg nie holender] i pozbyła sie wszystkich kompleksów. niestety ja mieszkam w polsce i dalej płaczę w poduszkę od czasu do czasu.

Gość XS.size
dodam jeszcze że owy koles który mnie uraczył tym komplementem jest po wyższych i to dobrych studiach. pochodzi i mieszka we wrocławiu.

XS nie ma co plakac z tego powodu! Trzeba siebie zaakceptowac taka jaka sie jest;) . jesli tego nie zrobisz to inni tez Ciebie nie zaakceptuja[podobno tak sie dzieje] Ja mam tez tyle co ty wzrostu w porywach do 160cm i tez jestem XSka i rozmiar stanika tez taki sam:D i nie placze z tego powodu;) I wogole nie marze o tym zeby byc wyzsza;) A to ze jestem sama , to pewnie dlatego , ze na jednego samotnego faceta przypadaja 4kobiety:D

o mamo no to jaka ja szczesliwa jestem ze trafilam na normalnego z tych 5% :D chyba ze jest jak mowisz \"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma\":P no to niech sie meczy:P ja go nie puszcze:P hehe;)

XS to ze jest po wyzszych studiach nie znaczy , ze jest w pelni dojrzaly i potrafi sie zachowac jak prawdziwy mezczyzna:) Miejsce zamieszkania w tym przypadku moze byc przyczyna jego arogancji:o

Gość XS.size
cuż....serce nie sługa...ale mam nadziję ze jak już na stłe przeprowadze sie do holandii to w końcu i tam sie w jakimś przystojnaiku zakocham. pewnmie najpierw w jego tenisie, bo oni kultują ten najpiękniejszy na świecie sport :) jestes sama dlatego ze sie nie podobasz...ja sie nie boję tego zdania i wolę to wiedziec niż sie oszukiwać. zreszta kiedys siebie akceptowałam i pewnie znowu zaakceptuja jak wyjadę.

o nie we wroclawiu takie chamy!! a ja tam studiaowc chce:P setunia dobrze mowi;) ja tez proponowala zaakceptowac rozmiar XS a bardziej ta miseczke A, bo to jest chyba glowny problem;) zyciem sie cieszyc trzeba a nie myslec o takich rzeczach;) moze ty tez \"cos\" znajdziesz w tych 5% , a cala reszte protakow zostawiamy tym cycastym:P

xs na pewno nie wszystkim sie podobam , tak jak ne wszyscy mi sie podobaja;) ale u mnie problem tkwi tez w czyms innym ;)

Gość XS.size
arogancja...cuz holendrzy sa najbardziej zarozumiałym narodem jaki widziałam.... :) ale UWIELBIAJą drobne kobiety :) na szczęście bo co byśmy zrobiły? :P

Gość XS.size
ja juz nie mam siły na walkę i tłumaczenie sobie ze na pewno komuś sie spodobam. wole wyjechac do holandii i przebierać tym bardziej ze jest w czym, prynajmniej jesli chodzio seks. ponoc są namietni holendrzy chociaz z żadnym nie odwazyłam sie spróbować. może i źle alew brako odwagi i pewności siebie.

XS a ile masz lat?;) Ja poki co na wyjazd nie bede sie decydowac:D jeszcze tak zdesperowana nie ejstem;) A poza tym zwiazek z obcokrajowcem moze szybko sie skonczyc w koncu zderza sie praktycznie dwie rozne kultury;)