Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szał szał

Jak wy się golicie TAM?? Bo ja już szału dostaję...

Polecane posty

Gość szał szał

Depilatorem nie - bo boli. Woskiem nie - bo trzeba czekać aż odrosną do pewnej długości, żeby ogolić ponownie (za krótkich wosk nie złapie). Krem nie - bo gówno. Zostaje zwykła golarka. A po zwykłej golarce zarost mam już następnego dnia. Jak golę codziennie, to mam podrażnienie. Kurwicy można dostać. Też tak macie??

Gość ja się właśnie przed chwilką
wydepilowałam kremem veet, takim w tubce. I jest git:) Zoastają takie mini-kropki, ale to walę:) Jest gładko i łądnie a wargi golę maszynką:) Robię to dwa razy w tygodniu, nie częściej

Gość 52
ja gole codziennie. depilacja calego ciala zajmuje mi max 5 minut. pachy 5 sek,nogi 1 min a reszta czasu na pipke.

Gość szał szał
justa - mozesz polecic jakies fajne, lagodne kremy? Jak szybko po nich wloski odrastaja?

Gość bippa
maszynka męzusia the best

a może spróbuj pastą cukrową? Ja właśnie zamierzam wypróować, bo mam ten sam problem co Ty :)

Gość u fryzjera
tylko odwrotnie się wtedy siada :P

najskuteczniejsze kremy - tzn. usuwające włoski do końca - to Veet, Bielenda, Pollena-Malwa. inne usuwały niedokładnie i trzeba je było dłużej trzymać. włoski w okolicach bikini niestety bardzo szybko odrastają, po kilku dniach już je znacznie widać, z nogami spokój mam o wiele dłużej.