Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula1988

pytanie

Polecane posty

Gość Paula1988

Witam... ja mam dosyc osobliwe pytanie...wiem ze na wiekszosci forum takie pytaniabudza smiech innych ludzi jednak ja nie mam sie kogo poradzic i podpytac...otoz czy moglam zajsc w ciaze jesli nie doszlo do stosunku...jednak moj chlopak mial erekcje a pozniej piescil mnie reka na ktorej mogla znajdowac sie jego sperma... Prosze o odpowiedz...

Gość obawiam się że mogłaś
jeżeli na ręce chłopaka znajdowała się jego sperma a poxniej ta ręka znalazła się w Twojej pochwie to tak jakby czlonek ze spermą w niej był!!!!!! ale nie denerwuj się. to nie jest powiedziane.....sperma musi być wprowadzona do pochwy. isnieja duża szansa że nie jestes w ciąży

Gość jok
moja droga: erekcja to inaczej wzwod , a ejakulacja to inaczej wytrysk. Jesli chlopak mial tylko erekcje to no problem. Jesli natomiast mial ejakulacje i potem palce tam wlozyl to mozliwosc jest, al;e nieduza. Nastepnym razem pomysl troszke wczesniej bo szkoda Twoich nerwow.

Gość hhhhhhhhhhhhh
tak mozesz to naprawde glupue jak chlopak po erekcji piesci cie reka na ktorej moze byc sperma! powinnas o siebie bardziej dbac i uwazac bo oni nie beda