Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktamjedna

aleś sie wkurzyłam

Polecane posty

Gość taktamjedna

Bratowała przeszperała moją komórke,dowiedziałam sie od mamy, co do cholera miało znaczyć, mam ochotę jej w pysk strzelić!

Gość kto to jest
bratowała?

nieznosze jak mi ktos w telefonie grzebie, smsy czyta, albo wysyla ode mnie bez pytania lub puszcza sygnalki nieznanym mi numerom :O nawet moja przyjaciolka juz mnie zaczyna z tym denerwowac...

Gość revelka
skop bratowej dupę

Gość taktamjedna
bratowa to zona mojego brata. Wkurza mnie to bo raz ze były tam bardzo intymne smsy od narzeczonego (czytaj zboczone:) ) dwa że dwa z nich dotyczyły bratowej i brata i ich zachowania w stosuku do mnie. Mama wybłagała mnie bym im nie robiła sceny, ale bardziej pilnowała komórki, bo toi tak juz nic nie zmieni,alejestem wkurzona tak ze mogłabym zabić

Gość taktamjedna
chyba sobie strzele palcówke, to emocje troszke opadna..;)

Gość taktamjedna
e tam podszywacz, jesteś dobry nasłałabym cie na bratową kurka zasłużyła

Gość taktamjedna
miałam to w planach. I co im powiem, jak juz i tak wiedzą co sądzi o ich zachowaniu narzeczony, scena juz nie wiele, da a skłoci cały dom, teraz bede kasowac smsy i pilnować fona. Ja nie mam sie czego wstydzić oni natomiast całkiem sporo mają do wstydzenia się. Pozatym matka mnie tak prosiła, ze obiecałam jej ze tym razem jej daruje, bo i tak pokarało ją że wie że ich zachowanie czasem dalece odbiega od normy. Z tego co wiem mój brat a jej mąż nie był tym zachwycony i obraził się na nią na cały dzien... Choć tyle...

Gość taktamjedna
nie da mi przecież. Nie mogę jej udowodnić ze czytała moje smsy, fakt ze brat zadał mamie pytanie którego treść była identyczna jak sms od narzeczonego wskazuje na to ze czytała moje smsy

Albo napisz pare fajnych smsow o niej i zostaw fona w widocznym miejscu;) Niech sobie poczyta:p

Skoro obiecałaś mamie,że nie zrobisz sceny to nie rób.Możesz w inny sposób dać jej odczuć,że wiesz o jej zachowaniu.Ja mam taką bratową.Nie rozmawiam z nią poprostu,ignoruję jak już sie spotkamy.Z bratem rozmawiam normalnie ale z nia nie mam ochoty.Ona już zalapała,że cos jest nie tak ale ja mam to w nosie.Za dużo złego zrobiła mi i mojej mamie.

No to teraz OSTENTACYJNIE chowaj przy niej telefon ! Możesz nawet udawać że BIEGNIESZ,żeby tylko nie miała czasu go wziąć do ręki ! :D:D:D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
nie martw sie ze bartowa Ci przeczytala smsy to bardzo zle swiadczy o jej kulturze.Witocznie to juz taki typ wscibskiej baby i jeszcze Ci powiem ze zawsze juz tak bedzie . Ja mam taka siostr jestesmy juz dojrzalymi kobietami , ale ona od dzicka wszystko kablowla i wszedzie wscibiala swoj nos. Teraz jest jeszce gorsza bo probuje wszystkimi dyrygowac. Malo jej dyrygowania wlasna rodzina to wtraca sie wszedzie. Ostanio probowla mnie pouczac i zaczela opowiadac o mnie jak bylam nastolatka przy moim juz nastoletnim dziecku. Powiedzilam jej ze nie ma prawa o tym mowic (tym bardziej ze ja nic strasznego nie robilam poprostu bylam jak wiekszosc nastoletek wesola lubila dyskoteki i czasem buntowlam sie przeciw rodzica).Ostaecznie cala rozmowa zaczela sprowadzac sie do klotni i wyszla. Pozniej syn zaczal mnie wypytywac o moje nastletnie zycie i powiedzila skoro Ty mamo nie sluchalas sie rodzicow to czemu ja mam sluchac sie Ciebie. Poszlam do niej i zapytalam sie jej czy ona wie co mi zrobiala , a ona nawet przez moment nie miala zadnych wyrzutow sumienia tylko zaczela sie awaturowac i wypchala mnie ze swojego domu a pozniej rzucila sie do bicia. Powiedzcie mi co ja mam zrobic ?????

Rodziny sie nie wybiera. Jesdyne wyjscie to... omijac ja dalekim lukiem:/

Gość takatamjedna
No tak do mmmmmmmmmmmmmmmmmm, faktycznie nie wesoło masz, miałam nawet kiedyś podobną sytuację, ale rozwiązała się sama. Nie mam pojęcia co możesz zrobić, chyba przestac zabiegać o kontakt z siostrą bo poprostu nie warto. Nie przejmuj się. Tak sie zastanawiam czy powiedziec o zajsciu narzeczonemu czy też nic nie mowić, mieszkamy z jednym domu i mieszkać tam bedziemy bardzooooo długo.

Czemu masz nie mowic narzeczonemu? To chyba zadna tajemnica. Z reszta, niech wiem jakie z bratowej ziolko.