Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcv

dlaczego mam WZDĘCIE kiedy jestem GŁODNA?? ?????????????????????????

Polecane posty

Gość zxcv

Ogólem mam jakieś problemy z trawieniem , ale to co zaobserwowalam to : nie jadam kolacji, chodze spać troche głodna, rano tez budze sie głodna i wlasnie wtedy( na noc i z rana) odczuwam najwiekszy dyskomfort, mam wydety twardy brzuch ( kiedys w takich przypadkach byl płaski jezeli bylam glodna mocno ).przeciez to nonsens:(

pooglądaj sobie zdjęcia niedożywyonych dzieci w afryce - wszystkie mają duże brzuszki. choć to nie z przejedzenia :( to ma uzasadnienie z punktu widzenia biologii, czytałam o tym kiedyś, ale już nie pamiętam. w każdym razie, to nie nonsens, tak jest.

Gość zxcv
ja wiem ze te dzieci tak mają, ale ja nei jestem niedozywiona, po prostu nie objadam sie na noc, jem cos lekkiego i tyle.W sumie kiedy ide spac nie czuje głodu , moze zle to sformulowalam, po prostu nie kłade sie pełna.odkad zaczely sie moje problemy z trawieniem( od roku) moj brzuch sie tak zachowuje.jeszcze do niedawna mialam wzdecie przez caly dzien , a teraz najbardziej odczuwam to kiedy nie jestem po zadnym posilku.nie uwazam zeby to bylo normalne.i nie piszcie zadnych sposobow na wzdecia bo wiem jzu wszystko:) tylko tego nie moge zrozumiec.

Gość a ze tak zapytam
masz gazy czy po prostu taki brzuch?

Gość zxcv
tylko taki brzuch...

Gość zxcv
to znaczy nie jest tez tak ze nie mam gazow, mam ale w ciagu dnia po obiedzie , pozniej jem bardzo lekko no i tylko taki brzuch mi sie robi jak spac ide:(

Gość prawdopodobnie masz
zespol jelita nadwrazliwego-czy tak jakos-poszukaj sobie w google

Gość zxcv
czytalam juz duzo na ten temat, przy tej dolegliowsci najczesciej wszelkie objawy ustepują wlasnie w nocy, czyli zupelnie na odwrot:), nie sądze abym to miala, duzo o tym czytalam.

Gość tez tak mam
:-(

Gość zxcv
a poza tym masz jakies inne dolegliwosci?

Gość tez tak mam
nie w sumie nie,mam tylko te wzdęci,mam tez wdzecia nawet jak malo zjem lub wypie coś,porpostu mnie tak mocno wzdyma,ogolnie jestem szcuzpla ale en brzuch mam zawsze wystający,nie tyle ze jest na nim tluszcz ale jest taki wystajace wlasnie przez te wzdęcia😭Wyglądam jakbym byla w ciązy:-o

Gość zxcv
tez jestem szczupla, wiem o co ci chodzi.Kup w aptece lacidofil i bierz tak z dwa razy dziennie, moze ci pomoze( tak po 2 tyg.)ja poza tym zaczelam uwazac na to co jem, duzo pije płynów ( woda, zielona herbata, siemie lniane) , trzeba tez zadbać o ruch, wzmocnic miesnie brzucha, no i takie tam:)

Gość dzieki za rady
muszę z nich skorzystac i lykac ten środek bo ten wzdety brzuch mnie dopowadza juz do szlu:-o Pozdarwiam🖐️

Gość zxcv
:)