Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajną babeczką była

Ewa Sałacka zmarła wczoraj

Polecane posty

Gość salicylany to nie antybiotyki
dobrze, ze ktos jeszcze mnie poparl, bo mi samej nie wierza

Gość sebulidin
a kogo ona grala w pierwszej milosci?

Gość ffffffffff
Zawsze mi sie podobala jej uroda .

Gość kogo grala w na dobre i na zle

Gość sebulidin
skonczcie juz z tymi lekami ...

Przestańcie, to niemiłe kłócić się przy takiej okoliczności. Szkoda mi Ewy Sałackiej bo to w sumie młoda babka i zostawiła chyba dziecko w wieku szkolnym bo ona późno urodziła. To była ładna kobieta i dobra aktorka.

Gość przestańcie już o tych
salicylanach, sranach i nie wiadomo czym jeszcze.........TEMAT TOPIKU NIE JEST O LEKACH, wszystkie farmacełtki..myślałby kto.

My tylko uświadamiamy dziewczynę ,że jest uczulona na antybiotyki zgrupy penicylin ,które nie mają związku z salicylanami. Możemy jej w ten sposób problemów zaoszczędzic .

Gość sebulidin
no kogo grala w pierwszej milosci?

Gość chantilly
Nie za bardzo rozumiem , jak ktos uczulony na cos laduje 3 razy w szpitalu?, nie mieszkam w polsce więc jestem troche nie w temacie , czy taka osoba nie nosi przy sobie zastrzyku?, tez jestem uczulona na osy i po pierwszej wizycie w szpitalu dostałam zastrzyk "w razie czego" czy Ewa Sałecka wogole wiedziała że jest uczulona ciekawe??

Gość sebulidin
my sie chyba nigdy nie doczemy odpowiedzi......

chyba nie....

Gość chantilly
kogo grała !!!!, wejdz w podane linki i poczytaj

jak one nie chca sie otwierac

Gość chantilly
: Na dobre i na złe jako Mria, była żona Kryńskiego

Gość rymcymcym
To takie dziwne - babka w sumie dosć młoda , tu bankiet ,tam zdjecia , tu program - i nagle trach i nie żyje. Od jakiejś głupiej pszczoły. Eh to życie to takie kruche jest

Gość chantilly
ksenofaryna to musisz teraz uważac , ale co to za życie jak nawet nie wiesz do końca co może Cie zabić !!! powinni zrobic Ci testy , szukać do bólu az znajdą , co za olewanie sprawy!!!

Gość chantilly
tu jest lista gdzie grała jak nie możecie wejść w linki aktorzy: 2005: Dziki 2. Pojedynek jako Reporterka 2004: Dziki jako Szefowa Ani Klonowicz 2004-2006: Pierwsza miłość jako Siostra Urszula 2003: Magiczna Gwiazda jako Melania (głos) 2001: Zostać miss jako ona sama 2000: Sen o kanapce z żółtym serem 2000: Klasa na obcasach jako dyrektorka 1999: Odlotowe wakacje 1999: Fuks jako sekretarka 1999: Tygrysy Europy jako Elwira, pokojówka 1999-2005: Lokatorzy jako dealer samochodów (2001) 1997: Pułapka jako dziennikarka tv 1997: Ciemna strona Wenus 1996: Dzieci i ryby jako przyjaciółka Anny 1993: Czterdziestolatek - dwadzieścia lat później jako projektantka Iwona Labuda 1992: Czy ktoś mnie kocha w tym domu? jako kobieta na Okęciu 1990: Urodziny Kaja (Kaj's fødselsdag) jako Prostytutka 1990: Kaj's fødselsdag jako prostytutka 1990: Femina jako Wiśka 1989: Co lubią tygrysy jako Sekretarka 1989: Urodzony po raz trzeci 1989: Sztuka kochania jako sekretarka Pasikonika 1988: Oszołomienie jako aktorka Antonówna 1988-1991: Pogranicze w ogniu jako Benita Altenburg 1987: Klątwa doliny węży jako Christine 1986: Inna wyspa jako Krysia 1986: Pięć kobiet na tle morza (Pet żeni na fona na moreto) jako Grażyna 1986: Druga strona słońca jako Anna Nawrocka 1986: Na kłopoty... Bednarski jako Sonia 1985: Lustro 1985: Och, Karol jako Katarzyna Lesiak 1984-1987: Zdaniem obrony jako Małgorzata Jóźwiakowa 1983: Tragarz puchu jako Fryda 1982: Zagubione kule (Balles perdues) 1979: Aria dla atlety jako epizod 1979: Kobieta i kobieta aktorzy (gościnnie): 1999: Badziewiakowie jako Dziennikarka 1999-2006: Na dobre i na złe jako Mria, była żona Kryńskiego (2001) 1984: 1944 1984: 5 dni z życia emeryta jako Dziewczyna w przychodni 1976-1987: 07 zgłoś się jako Prostytutka na pogrzebie Zwolińskiego

Gość dzieki za liste

Gość kto to jest
kto to ewa salatka??