Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie zielona

JAKIE ZABAWKI DLA NIEMOWLAKA?

Polecane posty

Gość zupełnie zielona

Jestem ciotka klotka bez doświadczenia i nie wiem co kupić niemolakowi. Kuzynka mówi, że zabawkę edukacyjną bo ciuchów ma multum. Ale jaką zabawkę dla takiego maluszka?

Gość żadna nic nie wie
szkoda :(

Gość mi sie kojarzy tak samo
moze karuzela? albo cos wydajace dzwieki ;)

mata, stojak gimn, :ogrodki zabaw\" przeciez jesttego full na allegro! wpisz zabawki -dla niemowlat- i bedziesz miala kilka tys , tam sa kategorie np.maty, do wozka itd..

zalezy ile niemowlak ma, nasz niedlugo konczy 4 miechy i \"pociagaja\" go : grzechotka taka do raczki ale nie plastokowa tylko z misiem pluszowym na plastikowej raczce, takie zabawki na wozek, gryzaczki dla mniejszego polecam karuzele nad lozeczko, jak byl malusi tylko to go interesowala (polecam fishera , ma takie fajne swiatelko pod spodem, maluchy lubia na nie patrzec, a na gorze wyswietlaja sie po scianach motylki)

Najlepsza jest kostka polisensoryczna. Każda ścianka pobudza inny zmysł dziecka. Jest rewelacyjna. Mój dwulatek dalej się nią bawi. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.