Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaagnieszka23

male pytanko znowu tabletki czy cos innego??

Polecane posty

Gość aaaagnieszka23

przez pare miesiecy w zeszłym roku brałąm novynette, ale prezrwałem branie jak rozstałam się z chłopakime, od tej pory nic nie brałąm i i nikimm nie byłam. nadal nie mam stałego partnera i mam pytanko czy zacząc od nowa brać te tabletki czy raczej spróbowac czegos innego?? sama prezerwatywa nie wychodzi w gre. proszę o porade :)

Gość eseeseseseseesese

Gość laaaaaaaaaaaaa
po co sie truć dla tych palantów? nie bierz tabletek, jak będzie chciał to on MA sie zabezpieczać

Gość aaaagnieszka23
tak jak pisałam nie chce aby to była sama prezerwatywa, mam jakos obawy ze to za mało :/ wiem wiem tabl. tez 100% nie daja ale jakos bylabym pewniejsza gdybym i ja sie zabezpieczyla hmmm wiec co ja mam zrobic? problem w tym ze dzis dostalam okres i jak chce zaczac brac te tabl to musialabym zaczac dzis.... a tak ... sama nie wiem co mam zrobic a co wy byscie zrobily na moim miejscu??

Gość eseeseseseseeses

Gość agus_18
jak patrze na pesudonim ateudnsdkiejksaoe -tego typu albo aaaaa to mi sie slabo robi / krew zalewa. niedosc ze tacy pisza bzdety, nic nie pisza albo sie zachowuja po chamsku :((( a wracajac do sprawy, najlepiej jest brac pigulki jak masz stalego partnera i wspolzyjesz regularnie, bo po co brac jak wspolzyjesz raz w miesiacu, czy raz na pol roku-nie bede kwestionowac. rozumiem obawy co do gumki bo sama sie meczylam i przez odczuwalnosc.jesli chcesz brac to mozesz , i ze wzgledu na regularnosc miesiaczek.mozesz op rozpoczac jeszcze 2 do 5 dnia ale musisz sie dodatkowo przez 7, niektorzy mowia 14 dni zabezpieczac. do wyboru masz spirale-zalezy od podejscia lekarza, zastrzyki, plastry,globulki/kremy.na koniec oczywiscie naturalne. najlepiej porozmawiac z partnerem,i oczywiscie z lekarzem bo glupio bylo by sobie psuc gre wstepna przez globulke (+ ew prezerwatywe) globulke/krem opczywiscie mozna laczyc z gumka.

Gość pigułki to wtedy
kiedy masz jednego stałego partnera raczej, w innym przypadku lepiej gumki bo kto wie co złapiesz od "przypadkowego"