Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka24

Pomocy!!! Mam jakiegos wirusa!!!!!

Polecane posty

Pomocy!!! Mam wirusa na komputerze!!! Co mam zrobic,zeby sie go pozbyc???Blagam, pomozcie.Dodam,ze znam sie slabo na komputerze,wiec potrzebuje BARDZO szczegolowych instrukcji. POmozcie mi,prosze.

Sądzą po informacji jakie mogę wyczytać z tego postu, trzy razy ojcze nasz wystarczy. :o

No ale jakich informacji mam udzielic? Wyskoczylo mi po prostu okienko,ze mam wirusa i tyle. To zadaj mi jakies pytanie konkretne,bo ja naprawde nie wiem,co mam ci napisac.

{ Wyskoczylo mi po prostu okienko,ze mam wirusa i tyle.} Tia.. :o Okej szczegółowa odpowiedz .. poszukaj jekigos forum dla jasnowidzów.

Gość musisz
wcisnac alt ctrl i wcisnac delete a potem enter

Jeszcze dodam,ze zrobilam skanowanie programem NOD32 i faktycznie wykryl wirusa, wiec dalam,zeby wyleczyl i napisal,ze wyleczyl. Zrestartowalam komputer, a okienko,ze mam wirusa dalej mi wyskakuje. Poza tym nie otwieraja mi sie niektore programy, np przegladarka Maxton- musze korzystac z Internet Explorera,ktora i tak otworzylam z wielkim trudem. Co mam robic? Dodam,ze mam na kompie pare waznych plikow,ktorych bym raczej nie chciala stracic.

Ok Myrevin weszlam na ta stronke i cos tam sie zaczyna dziac. Zobaczymy,co z tego wyjdzie.

Gość juz zaczyna sie dziez tylko
jak weszlas na te stronke ??

Gość tytytyttyty
a ja mam trojana(kon trojanski) i nie wiem jak sie formatuje kompa...nie ma mi kto tego zrobic:/ bo pragoram atywirusowy nie jestw stanie usunac go:(

No ni tylko weszlam- weszlam i teraz aktualnie aktualizuja sie pliki skanera on-line. Nie nabijajcie sie z mojej niewiedzy- ja naprawde jestem przerazona, tym bardziej,ze obecnie dobrze dzialajacy komputer bez wirusow jest mi po prostu niezbedny.

Gość błaaagam
moze to sars??/

Oj nie,nie umi sie tego otworzyc Myrevin :( Moj komputer (podobno) nie umie otwierac plikow typu .bin :( I co teraz?