Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dotyk ducha

Czy przytrafila sie Tobie dziwna, niewytlumaczalna sytuacja?zjawisko paranormal.

Polecane posty

Go艣膰 dotyk ducha

kiedys obudzilam sie w nocy,i caly dom pachnial,wiem glupio to brzmi ale zapach kwiatow sie rozchodzil po calym domu,kiedy weszlam do kuchni czulam zapach placka,nie balam sie bo chyba calkowicie nie bylam swiadoma co sie dzieeje...dodam ze bylo to w rocznice smierci mojej babci,i co najlepsze ja jej nigdy nie widzialam,zmarla zanim ja przyszlam na swiat :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moze s膮siedzi cos piekli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
sasiedzi? mieszkam w domku jednorodzinnym!! daleko mi do sasiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
ja pozna艂am mojego obecnego m臋za w dniu urodzin jego zmar艂ej dziewczyny, ktora zgine艂a w wypadku!!Jak go pozna艂am to by艂 w艂asnie na czrno ubrany, bo wraca艂 z mszy za nia! A zaprosi艂 mnie przyopadkowo spotkany ch艂opak na ta impreze i chociaz zwykle boje sie obcych i wczesnij ani pozniej nigdy nie zdarzy艂o mi sie zaufac komus tak z ulicy, to jednak przyje艂am zaproszenie tak intuicyjnie, a tam pozna艂am mojego obecnego meza!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
dodam ze to by艂y jej pierwsze urodziny w ktorych ona juz nie bra艂a udzia艂u bo nie zy艂a:( troche dla mnie to zagadkowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
moze to wlasnie ona wskazala ciebie jemu...moze tak byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
piekne w tym sensie ze czuje ze ona chcia艂a zebysmy sie poznali w jej urodziny, zeby jej 艣mierc nie wysz艂a na marne i zeby mi艂osc przetrwa艂a bo wczeniej ona go kocha艂a i dba艂a o niego, a teraz ja go kocham i dbam o niego!!No i jakby w jej urodziny, on dosta艂 od niej prezent w postaci mnie, dlatego nie czuje sie g艂upio bedac z nim , nie mam wyrzutow sumienia w stosunku do jego by艂ej, bo czuje ze tam do gory swiat jest tak urzadzony, ze nie ma zazdrosci i zadnych negatywnych uczuc, wrecz przeciwnia.. mi艂osc nigdy nie ustaje..czasem czuje sie jakby by艂a osoba w dwoch postaciach...w jej by艂am kiedys a w sobie jestem teraz..jakby mi艂osc by艂a po prostu czescia osobowosci..poki go nie zna艂am , nie kochalam wiec nie zaznalam mi艂osci..wrecz by艂am niekochana przez nikogo i nikogo nie kocha艂am by艂am bardzo samotna, az tu nagle jego pozna艂am w dodatku zmieni艂am sie na lepsze z charakteru i z wygladu przez mi艂osc jak to nie wierzyc w cuda??w Boga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
poza tym to dziwne ale czuja jakas niewidzialna emocjonalna wiez z nia. choc jej nigdy nie mia艂a okazji poznac czy to nie dziwne!! czasem moj facet mi mowi..jakby slysza艂 Ag臋..majac na mysli by艂膮 ale ja nie jestem z wygladu w ogole do niej podobna!! zycie jest dziwne na kazdym kroku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
poza tym jak wyjasnic to, ze sie bardzo zmieni艂am jak sie poznalismy? wczeniej by艂am nielubiana osoba, a teraz jestem rozchwytywana?nierozumiem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
no jak? nie wierze w przypadek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
tylko sie cieszyc piknikowa...mojej mamie kiedys przytrafila sie dziwna sytuacja,mama zostawila na gazie obiad,niby maly gaz i poszli z tata do sklepu osiedlowego,i pani sklepowa weszla na temat zostawiania obiadu na gazie,wiec chyba dalo im cos do myslenia i kiedy wpadli do domu zupa byla wylana,bardzo dziwne zreszta a rekawica do garacych garnkow lezala obok zapalnika ktory byl ugaszony...!!! ?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
poza tym jak sie odchudzam to czuje ze ona jest przy mnie, ona sie tez wiecznie odchudza艂a,pomaga mi wytrwac w diecie.. bo ja sama jestem osoba z bardzo s艂aba wol膮 a ona mia艂a silna wol臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
ciekawe czy To Twoja babcia probowa艂a zupy i wy艂aczy艂a ja zeby wam sie nic nie sta艂o11!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
mysle ze dobre duchy nam pomagaja w zyciu!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do piknikowej
poza tym...... jeste艣 bliska rozdwojenia ja藕ni - i to nie jest przygryzka. Jeste艣 indywidualn膮 jednostk膮, wi臋c nie wkr臋caj sobie, 偶e jeste艣 Agnieszk膮. Je艣li faktycznie pomog艂a Wam si臋 pozna膰 - ciesz si臋 z tego, ale nie wkr臋caj sobie, 偶e jest Twoj膮 cz膮stk膮 itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
oki:)moze masz racje." do piknikowej."kim jestes? b madrze to napisa艂as dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknikowa
trzeba byc soba!! indywidulanosciA:)

Udost臋pnij ten post

Wybacz, 偶e wcze艣niej na pomara艅czowo, ale to niestety z czystego lenistwa - za ka偶dym razem trzeba si臋 logowa膰. :O ;) Ja te偶 wierz臋 w magi臋, ale czasami cz艂owiek potrafi si臋 troch臋 zagalopowa膰 - znam z autopsji. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
ja tez wierze w magie...a tak mi sie przypomnialo film duch...plakalam cholernie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr.houser
do: dotyk ducha; je艣li chodzi o odczuwanie zapach, kt贸rych nie ma, to diagnoza jest prosta: guz m贸zgu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
wiesz co,nie rob sobie jaj,wcale nie jest to smieszne...sam masz guza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ollekss
instalacja elektryczna za lod贸wk膮 si臋 jara艂a....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pami臋膰 zapach贸w
tak jak mamy pami臋膰 obraz贸w, pami臋膰 g艂os贸w, tak mamy pami臋膰 zapach贸w. wspomnienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyk ducha
...wspomnienie?...a co ma instalacja elektryczna,jakie to zjawisko paranormalne????...to raczej bardzo normalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr.houser
magia: lewituj膮ce stoliki, tarot, kaba艂a - prosta droga do zakadu psychiatrycznego. a wydawa艂o si臋, 偶e 艣redniowiecze si臋 sko艅czy艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 everinka25
w moim starym mieszkaniu, gdzie sie wychowalam, kiedy siedzialam przy kompie to czulam ze ktos sta艂 za moimi plecami, albo kontem oka widzialam jak cien doslownie jezdzi po korytarzy w t膮 i spowrotem i to tylko wtedy jak bylam sama w domu, albo tv si臋 w艂膮cza艂 i wy艂膮cza艂 i tak kilka razy, moj brat mial to samo odczucie, moj blok jest zbudowany na starej wsi, stare wisnie kwitn膮 w ogrodkach, moze cos w tym jest,

Udost臋pnij ten post

pytam, bo w膮tek ciekawy a i u mnie cos sie dziwnego ostatniej nocy sta艂o...zastanawiam sie tylko, czy moze miec to zwiazek ze smierci膮 babci, kt贸ra zmar艂a w sama wigilie br...troche od tamtego czasu min臋艂o i nic sie nie dzialo, no, moze poza ma艂ym wyj膮tkiem, a teraz to juz masakra:/dzis w nocy kto艣 wali艂 do drzwi i w okna, a mieszkanie jest po tej偶e babci...i spad艂y z zawias贸w drzwi starej szafy...czy moze to jakis znak?...nie wiem kurde co o tym myslec...czy to mozliwe ze babcia msci sie bo nie spelniono jej ostatniej woli??

Udost臋pnij ten post