Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina999

Czemu sie na mnie obrazila?

Polecane posty

Gość Alina999

moja bliska znajoma po tym jak jej powiedzialam prawde ze jej chlopak sie do mnie podwala. Powiedzialam jej prawde poniewaz ja niechce znim sie spotykac ani jej jego odbijac. Nawet jemu to muwilam ze jesli tak dalej bedzie sobie pozwalal to powiem jego dziewczynie wszystko a on powiedzial ze go to nie obchodzi bo che byc ze mna. Wreszcie niewytrzymalam i jej to powiedzialam a ona wybuchla gniewem izwielkim krzykiem mnie wyzwala a jej chcialam tylko pomoc i ostrzec zeby miala na oku swojego chlopaka a takze chcialam zeby mi pomogla odsunac go odemnie. Wiec najlepiej juz nic niemowic ibyc hamskim niestety. tak towspolczesne zyce mnie uczy :(

Gość vcxxcv
to logiczne każda kobieta broni swojego chłopaka i nie chce wierzyc w takie rzeczy nawet jesli są oprawdą.

Gość dobrze zrobiłaś

Gość Alina999
Bo ja chce byc mila dla kazdego .Nie jestem typem buntownika czy zabufialej osoby , ale nawet jedno usmiechniecie czy dobry gest w kierunku jej chlopaka powala mnie poniewaz patrzy sie na mnie takdziwnym wzrokiem po tym co jej powiedzialam tak jakby mnie ijego sledzila iciagle zauwazylam ze ise kloca ze soba. Przez nia czuje sie troche winna bo chcez zeby byli razem ale zauwazylam ze ona w to watpi

Gość leeeeeeena________
dziwie sie jej,bo ja bym wolała żeby mi to powiedziała przyjaciólka, niż potem bym sie dowiedziała od osoboby trzeciej ja bym była Tobie wdzięczna

Gość tytytyttyty
nie przejmuj sie , dobrze zrobilas! kiedys ci podziekuje za to! nie rozumiem takich naiwnych dziewczyn ktore ufaja bezgranicznie tylko swojemu chloapowi!

Gość Alina999
No wlasnie tez tak mysle. Ale ona najwidoczniej wolalaby dowiedziec sie sama niz odemnie. Zycze jej oczywiscie udanego zwiazku ale chcialabym zeby dowiedziala sie jak to jest gdy to ona sama bedzie musiala sie wszystkiego domyslac i jej przeciwniczka bedzie chciala byc z jejchlopakiem na serio bo ja nie naserio to niechcialam byc znim. Zobaczymy zycie jej pokaze