Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMmmmammmmmmggaa

Błagam odpiszcie

Polecane posty

Gość MMmmmammmmmmggaa

Uprawialam z moim chlopakiem peeting..dotknelam dlonia nie chcacy jego spermy...potem on dotknal mojej reki i troche pozniej znow dotykal moich narzadow...boje sie ze moge byc w ciazy...co o tym myslicie??

Gość myslimy ze jestes w ciazy
plemniki na twojej i jego dloni niczym autobusem powedrowaly do twqojego jajeczka, przemknely sie przez tunel jak tunelem francuskim i bach........ bedzie dzieciak! gratuluje :classic_cool:

Gość asesz
guanabanakumkwatpersymonasalak!

Gość u powazna sprawa
piting napewno jestes w ciazy .To beda blizniaki popitingu zawsze rodza sie dwujajowce ;)

Gość MMmmmammmmmmggaa
Moze jestem mloda i niedoswiadczona(wiem, jak sie nie znasz to nie rob) ale tak jakos wyszlo . poza tym czytalam ze jesli on bedzie mial sperme na swoim palcu i bedzie ...no wiecie..to jest mozliwosc zajscia ....poza tym ile plemnik zyje na zewnatrz??

Gość tak jestes prawdopodobnie
w ciazy, gdyz taki stosunek jest niemalze rownorzedny z pelnym stosunkiem plciowym. Przykro mi ale taka jest prawda. Mam nadzieje ze sie kochacie

Gość conajmniej 3 miesiace
tylko chlebem go karm, a w te upaly to smaruj go olejkiem do opalania cobys murzyna nie urodzila :classic_cool:

Gość MMmmmammmmmmggaa
blagam nie robcie sobie ze mnie jaj

Gość Młoda..16
Nie zaje po co dziewczyne straszycie !! ;/ Słuchaj nie martw sie co prawda jest prawdopodobienstwo ze mogło dojsc do zapłodnienia ale mysle ze niewielkie !! a czy to były dni płodne czy nie połodne ??

Gość namiocicieczko
ej no odzywiaj sie kalafiorem to bedzie chłopczyk, a marchewkami to bedzie dziwczynka.tylko uważaj, bo jak juz urodzisz to te plemniki, które cię nie zapłodniły na pewno przetrwają w macicy i za 9 miechów znów z brzuchem będziesz chodzić....po porodzie koniecznie stań na głowie, może spłyną gdzieś dalej z wewnętrznego zbiorniczka obok pochwy. nic się nie martw, wszystkie moje koleżanki tak zaszły jadły kalafiory i mają synków.Mamusiu

Ale wy wszyscy jesteście chamscy i bezczelni!!!😠 dziewczyna ma problem, a wy debile robicie sobie jaja!!! MMmmmammmmmmggaa nie martw sie może nie doszło do zapłodnienia.głowa do góry i zrób sobie test:)pa