Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CóreczkaMamusi

Prezent dla Mamy

Polecane posty

Gość CóreczkaMamusi

Witam, może podsunęlibyście mi jakiś pomysł na prezent urodzinowy dla Mamy,która wkrótce skończy 60lat??? Dodam tylko,że Mama nie lubi biżuterii,grrrr..... Z góry dziękuję za pomoc M.

tez mam ten sam problem, ale wiem że moja mama zawsze chciała miec oryginalne perfumy pewnej marki, wiec je dostanie od mojego męża, ja mamie zafunduję odwiedziny u pani która robi tipsy, moja mama niestety obgryza paznokcie, a wiem ze chciałaby miec ładne, mam cicha nadzieje ze dostanie ode mnie również długo oczekiwaną wiadomosc o tym ze wreszcie zostanie babcią- ale to juz nie ode mnie zależy, prezent na 60- tkę musi byc nietuzinkowy, ojcu na 60-tkę zafundowalismy tygodniowa wycieczkę w góry(oczywiscie z mamą), bo zawsze sobie odmawiali,radosc była przeogromna, moze cos z elektroniki? (aparat cyfrowy, mikrofalówka, robot kuchenny, telewizor, kino domowe, aparat do mierzenia cisnienia, mini wieża......) my mamie damy właśnie równiez wieżę, bo nigdy nie miała swojej- juz zreszta jest kupiona i dobrze schowana:), mam nadzieję ze pomogłam

oczywiscie na drogie prezenty z elektroniki mozna się złozyc w kilka osób, jeżeli twoja mama urządza jakieś przyjecie dla rodziny i znajomych

Gość jesli lubi prezenty
praktyczne to moze elektryczna maszynka do miesa, jakis zestaw filizanek? moze flakon? nie wiem co lubi twoja mama to trudno doradzac

Gość Klaudia661
Ja również nie wiem co kupić mamie która ma 32-lata nie lubi biżuterii i malowideł.Chcę jej kupić drobizg za góra 15zł świeczki już jej kilka razy kupiła.PROSZE POMUŻCIE MAMA MA JUTRO URODZINY!!!!!!!

Gość oeswj
a co kupić takiej mamie co nic jej nie brakuje ? perfum ma od cholery ,bizuterie tez i rozne pierdoly ostatnio kupiłam jej bluzke oczywiscie perfumy jak zawsze:D i cos tam nie pamietam a teraz mam problem :( nie moge sobie pozwolic na cos drogiego tak gdzies do 150zl...

Gość kika :)
Jesli ktos wszystko ma to mozna naprzyklad zarezerwowac jej wypad do spa na pare dni :), napewno sie ucieszy :P.Jesli ktos woli cos drozszego to moze wyjazd za granice :D. Warto jest dyskretnie zapytac sie tej osoby co by chciala dostac.

Ja jednak nie zdecydowała bym się na taki "praktyczny' prezent... Wybrałabym już jednak - na przykład taki wyjazd do spa czy do winiarni - a jedno i drugie jest w Głęboczku Wielkim (tak jak się jedzie na Olsztyn) więc przynajmniej na weekend można by mamie zafundować taka przyjemność ;)

Gość Mędrzeckurnaskądśtam
Nie znam kobiety, więc ksąd mam wiedzieć, co jej kupić.

Gość gość
Ja swojej mamie na dzień matki kupuję ładny zestaw porcelany firmy Lubiana. Mają śliczne serwisy, widziałam w http://porcelana24.pl/ całkiem duży wybór. :)