Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cegła

polacy we Francji lub tam wyjeżdżający

Polecane posty

Gość cegła

Proszę o pomoc .Mój mąż załatwił sobie pracę we Francji i ma niedługo wyjechać problem w tym iż mamy założyć konto w euro i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać.mam konto w bph w złotówkach a gdzie najkorzystniej założyć to drugie żeby mógł wypłacać euro we Francji jak również po powrocie do kraju.Może ktoś zna się na tym jak i gdzie najkorzystniej.czekam na odp.dzięki

Gość mół
ja się na tym nie znam ale słyszałem że dobrze jest założyć konto w zagranicznym banku a jak nie to iść np. do bph lub pko i zapytać konsultanta jak i gdzie najlepiej taką operacje wykonać pozdrawiam

Gość cegła
dzięki za dobre chęci.tak chyba muszę zrobić bo potrzeba jest założenia konta w Polsce jadąc tam już musi mieć numer konta podany firmie.dzięki

Gość olcia82
Moi rodzice maja konto w euro- w banku Getting. I mysle ze takie konto zaklada sie w taki sam sposob jak w zlotowkach. A ja mam przy okazji male pytanko-ja tez mam wyjechac do Francji, czy orientujesz sie ile kosztuja bilety lotnicze lub autokarowe do Paryza??

Gość wiem ze
uwaga,banki francuskie dosc niechetnie otwieraja Polakom konta...ale to jest ich obowiazek, wiec mozna troszke szumu zrobic i..otworza.....