Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca się bardzo

I co teraz?

Polecane posty

Gość bojaca się bardzo

boze, a ja bylam w koncu u ginekologa, miesiac temu, mam recepte na tabsy i co??? i nic...bo nie mam okresu nigdzie nie wyjezdzalam a znowu sie spoznia 2 miesiące temu robilam juz nawet test bo tak sie balam teraz tez sie boje ze jestem w ciązy uzywalismy gumek, ale on w srodku...(no wiecie) i boje sie ze zawiodlo dlaczego moze mi sie spozniac (dopiero teraz przezywam jako taki stres) a wczesniej staralam sie o tym nie myslec, no i w ogole wczesniej mialam regularny (w miare) okres, a co sie teraz ze mna dzieje? boje sie ze tych kupionych tabletek to nawet nie wezme bo nie bedzie takiej potrzeby jezuuuuuuuu

Gość bojaca się bardzo
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( 😭 jezuuuuuuuu jak ja się boję :(

Gość uuuuuuuuuuuu
na bank jesteś w ciąży, dbaj o siebie, nie opalaj się na słońcu, smaruj rosnący brzuch kremami i szykuj pieluchy.

Gość to tylko ja....
a nie pomyslalas o konsekwencjach, jak to robilas? to najwyzej bedziesz miala dzidziusia;) ja mam blizniaki;) zycie bym za nie oddala;) ile masz lat? pozdr

Gość mańka21
Spokojnie, ile Ci się spóźnia? Może poprostu przez te upały, wiele osób tak ostatnio reaguje. Jeśli gumka nie pękła to nie masz jak być w ciąży.

Gość Ala182
Narazie nie panikuj. Ile to juz dni? Czy ktoś wie jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę gdy gumka NIE pęknie, nawet w dniu owulacji?

Gość lalalalallalalaa
no ogromne, oni produkują gumki, zeby zwisały z kutasków i powiewały na wietrze, gumki nie chronią przed wiatrem, to są zwykłe pokrowce na kutaski.

Gość bojąca się bardzo
np pięknie, 2 pierwsze wpisy sa cholernie podbudowujące :( no niby nie pękla ale wiesz jak jest :( a my jeszcze w srodku mam 21 lat :( ale nie rozumiem z tymi konsekwencjami??? jakbym nie myslala to nie uzylabym gumki, ale widac to za malo :( boze, czemu ?????? :( mozliwe ze przez ten upal? niegdy nie mialam wczesniej az takich jakisch problemow z okresem :( a teraz? :( acha i jeszcze jedno... jak mialam dostac to zawsze czysciutkie majteczkie (zadnej wydzieliny itd.) a teraz? :( teraz są cale biale.......jesuuuuuuu 😭

Gość mańka21
Hmmm... no to może masz jakieś zapalenie albo infekcje. A nic Cie nie boli? Wiesz ja używałam prezerwatyw ponad 2 lata, chłopak zawsze kończył we mnie i w ciązy nie jestem. Pozdrawiam

Gość Ala182
Tak, mozliwe że to przez upał, SPOKOJNIE. Nie słuchaj 'życzliwych' osób które i tu juz zdążyły zawędrować bo one żyją po to by naśmiewać się z ludzi. Nie napisałaś ile masz dni spóźnienia.

Gość bojąca się bardzo
no spóznia mi sie juz ladnych kilka dni :( a najbardziej sie martwie ze nic nie zapowiada tego okresu :( ( chodzi mi o bialą wydzieline ) :(

Gość laaaaaaaaaaaaa
zesraj sie w majty to juz nie bedą białe

Gość no co ty głowa do góry
stres jeszcze opóźnia okres, po co się martwisz na zapas? na razie wyluzuj!:) jeżeli gumka nie pękła to nic nie powinno się stać, co niby te plemniki latają w powietrzu? z jednej strony wystarczy jeden do zapłodnienia a z drugiej spojrz na te ilości kobiet co się starają przez pare lat. Teraz się nie martw, to pewnie przez upały, ja mam zawsze cykl 28 dni a okres w tym miesiącu dostałam 34dnia, ale wiedzialam ze musze go dostać,mimo ze tez gumek używamy. Trzymaj się dziewczyno, będzie dobrze:) ja w to wierze i trzymam kciuki. A jak się boisz to leć poo test i będziesz miała pewność i będziesz wiedziała co robić dalej.

Gość nie denerwuj sie tak
Bo stres też ma wpływ na zanik okresu. Może upał, może przez tabletki, zrób test skoro spóźnia się już dłuższy czas. Panikowaniem nic nie wskurasz!

Gość Ala182
Najlepszym wyjsciem będzie chyba zrobienie testu, ale naprawdę wydaje mi się że chodzi tu raczej o tą okropną pogodę. Teraz wiele dziewczyn tak ma, poprzeglądaj to forum sama zobaczysz.

Gość mańka21
Po pierwsze to się uspokój. Stres tylko pogarsza sprawę. Poczekaj kilka dni, potem zrób test. Jeśli ta wydzielina Ci nie przejdzie idź do ginekologa. I nie zamartwiaj się i nie przejmuj "życzliwymi" osobami na forum

Gość no co ty głowa do góry
a białą wydzielinę przed okresem zawsze u siebie obserwuję.

Gość nie denerwuj sie tak
no co ty głowa do góry --- normalnie myślimy tak samo:)

Gość bojąca sie bardzo
wiecie ten stres, to teraz tak od 2, 3-ech dni :( wczesniej staralam się nie myslec o tym bo wiedzialam ze jak bede sie denerwowac to tylko dodatkowo to opoznie, dziekuje wszystkim normalnym :) kobietom za rady :) naprawde dziekuje wam wszystkim :) to fajnie ze jest jeszcze ktos kto umie się porządnie i z szacunkiem odezwac:) a nie od razu po kims jezdzic :O trzymajcie sie dziewczyny, mam nadzieje ze moze jakos na dniach ...ech :( zobaczymy

Gość bojąca się bardzo
no i nic :( nie mam :( martwie sie coraz bardziej :( a tak się boje wykonac testu :(

Gość agus_18
zrob test ciazowy i bedziesz wiedziec

Gość mimi10001
jezeli ni zrobisz testu to sie nie dowiesz czy jest sie czym martwic!!!

Gość bojąca się bardzo
mam nadzieje :( dziekuje za odpowiedzi :(