Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemniaki w mundurkach

mundurki w szkole

Polecane posty

co wy na to ?jak sie wam podoba nowy pomysł pana ministra ? zapraszam do dyskusji.

Gość mycha_ciężarówka
nie mundurki-stroje jednolite-np.t-shirty w tym samym kolorze

Gość rumiany Boluś
jestem za! bo obrzydzenie bierze jak taka przetluszczona po fast-foodach malolatka paraduje w skapym mini. nie beda tez " krzykliwe" róznice w wartości ubioru. tkzw. szpanerstwa. szczegolnie dziewczynki na rywalizacje o biznesmenow w szkole stanowczo za wczesnie

oki. jak zwał tak zwał. ale czy ten pomysł ma rację bytu?

Gość mycha_ciężarówka
ma-ale giertych nie kazał młodzieży chodzic w tych strojach tylko pozostawia to w gestii dyrektora czy rady ped.Tak dla scisłości-nie cierpie romana i go nie popieraM

Gość OPANUJCIE SIĘ I NAUCZCIE CZYTA
C takie topiki wczoraj i przedwczoraj byly juz dwa a wy zakladacie kolejny. przezuccie kutwa strone topikow i wpiszcie sie do tych bo byly

Gość głupi pomyssl
przeciez jesli ktos chodzi do liceum,ama jakis juz swoj styl ubierania,a tu taki nieuk Roman,wyjezdza ze kazdy ma nosisz okropny mundurek opanujcie sie watpie czy chcielibyscie chodzic caly dzien w czyms w czym sie żle czujecie

Gość mycha_ciężarówka
u mnie w sz\kole zorganizowano konkurs plastyczny na taki stroj i wybrano opcję,ktora najbardziej sie podobała uczniom

Gość głupi pomyssl
czyli od wrzesnia mją latac w mundurkach?

Gość mycha_ciężarówka
nie maają!nic nie rozumiecie-zacznijcie sie troche ludzi interesowac polityką a nie wyrazac swoj emocjonalny stosunek do plotek

Gość xMaNx
No prosze juz jest pewne- mundurki wchodza w zycie od wrzesnie:) Na szczescie jestem studentem ... :D :D :D Hahahahahha ale sie bede smial jak dzieciaki beda w spodniach w kancik zasuwac do liceum :P

Gość kazelina
Jestem Za :P

Gość BeataB-jow
xManx watpie ze beda tal latać dzis widzialm bodajze w wiaodmosciach na tvnie lub polsacie (nieistotne) klase uczniow z jakiejstams zkoly co juz maja mundurki wprowadzone i wiecie co...no pierwszy raz widzialam tak kompromisowy pomysl spodnie i bluzeczki dowolne, ale na to wszyscy takie same dzinsowe koszule rozpinane... Sama jestem w szkole sredniej i wizja mundurkow mnie delikatnie mowiac przeraza.... u nas i tak ejst dyscyplina co do stroju zadnych gołych plecow, dekoltow bluzek na ramiaczkach itp (co stanowczo popieram) bo przeciez nie fair narzucac coś ludziom pelnoletnim.... ale tak pomyslalam niech nam dadza jednakowe swetry to spoko że jak jest zima to ktos bedzie je pral co 1-2 dni jak niekiedy wracamy o 16 a na drugi dzien na 7 rano to za chiny to nie wyschnie, ale cos takiego rozpinanego to by bylo wyjscie... ale w 100% popieram mundurki w gimnazjach...sama latam do swojego gima co tydzien bo kocham byłą szkołe ale to co widze w tym roku delikatnie mowiac osłabia mnie 13-15letnie młode kur*ewki.... pół nagie itp. no nie wiem co tym chca isiagnac :| ale choc nauczycielom sie to nie podoba to jakos nie zrwacaja uwagi... i błąd jeden wielki błąd ale zobacza jakiego kopa dostana w sredniej... pozdro

Gość ciekawski babsztylek
nie bede tego nosic :/ za chiny

Ja bym chciała sama zaprojektować dla siebie-czrny żakiet, biała bluzka z guzikiem i kołnierzem, do tego krawacik w czerwoną kratkę i piknie :D a na dół co kto chce

Gość do ciekawski babsztylek
no to cie wy*****bia z budy :P tez niezle :P

Gość do ciekawski babsztylek
Do BANANA PIE >>> liczba pedofili wzrosnie :)

Ołłłłłłłłłłłłłłł, no faktycznie może się znajdzie jakiś gościu, co go mundurki podniecają :o

Gość kożyczku
JEDNOLITE STROJE - JAK NAJBARDZIEJ. tj. bluzy w tym samym kolorze, ewentulanie t-shirty etc. a nie - pokaz mody w szkole, rywalizacja kto drozsze/lepsze/bardziej skąpe/markowe...

Gość lukasz i wojtek z IIID
moim zdaniem.. ups... naszym zdaniem ;p mundurkinie powinny byc w szkolach ;/

Dobrze że Roman Koniotwarzy został wyrzucony z ministerstwa, a teraz odpadł również z Sejmu. Mam na dzieje, że w związku z tym mundurków nie bedzie.

Gość Ada i Ola z IIId
yeah III D wymiata xD opanujmy to forum! xD Mundurki są be xD