Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolmar

włosy

Polecane posty

mojej córce 13-letniej bardzo przetłuszczaja się włosy jakiego szamponu powinna uzywać wiem że na włosy przetłuszczające ale jakiej firmy bo kupiłam garniera i elsev i nie pomagaja wcale

Amber99 Chyba nic na to nie poradzisz. Mnie się przetłuszczają włosy odkąd pamietam i nic nie mogę z tym zrobić, a mam już sporo latek. Swego czasu używałam specjalnego proszku w aeroazolu do wysuszenia własów, ale włosy były wtedy matowe. W tej chwili ten specyfik chyba nie jest dostępny. Jeśli chodzi o szampony to żadne reklamowane na włosy przetłuszczajace się nie pomagają. Myję włosy szamponem dla dzieci, ścinam je krótko i czasami używam żelu. Może ktoś ma jednak jakiś pomysł.

mnie dobrze robi Yves Rocher- Phytum activ do przetłuszczających się, muszę myć co dwa dni, ale nie jest jeszcze tragicznie tego drugiego dnia. a może wartałoby skonsultować się z dermatologiem?

Gość wszystko bez sensu
polecam seboradin taki szmpon do kupienia tylko w aptece kosztuje 12 złoty coś takiego jest do przetłuszczających i słabych włosów bardzo dobry a dodatkowo niech po umyciu włosy popłucze w pokrzywie najlepiej jest samemu zbierać i robić płukanek ale można oczywiście tez kupiś w postaci herbatki tez w aptece za 3 złote pokrzywa ma bardzo zbawienny wpływ na przetłuszczjace włosy.

Gość moje wlosy
przetluszczaja sie cale moje ponad 40 letnie zycie , stosowalam juz niemal wszystkiego, bylam u dermatologa i nic nie pomoglo. wydalam tylko pieniadze. taka chyba moja uroda. :(

problem polega na tym ze dość że jej się przetłuszczaja to nie pozwoli sobie obciąć

Gość corobić
Przetłuść jej włosy, niech nie myje przez np. 3 dni , umyje i nzowu 3 dni. Wtedy włosy przyzwyczją sie 🌻

ja po umyciu włosow szamponem np z czarnej rzepy i po nałozeniu odzywki jeszcze plucze je sokiem z polowki cytryny -tzn cieram sok i potem woda spłukuje nawet działa a do tego jak tylko moge to staram sie je przetrzymac i jak przedtem musialam myc co drugi dzien przy czym tego drugiego dnia byly fatalne to teraz myje co 3 dni i jest niezle nawet chwile tez uzywalam szampony vichy dercos i moze to mi tez pomoglo