Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslicie ze co

jak bylam mala pewien facet..

Polecane posty

Gość myslicie ze co

chodzilam do 2 klasy podst.. wracalam do domu ze szkoly i facet zaczal mnie sledzic.. wszedl za mna do klatki.. zdjal spodnie.. nie pamietam czy sie masturbowal czy co.. lecialam do domu jak glupia.. mieszkalam na 4 pietrze.. nie wiedzialam co sie stalo.. strescilam to ojcu.. ale kiedy ojciec wybiegl z mieszkania faceta juz nie bylo.. po jakims czasie jestemw szkole( zawsze przychodzilam ok 40 min wczesniej).. siedzialam na korytarzu na przeciwko dzwi.. przyszed facet( ten sam chyba)..zdjal spodnie.. i zaczal sikac na dzwi..w moja strone.. tak zebym widziala jego fujarke.. boze ale wtedy ryczalam.. potem bya policja w szkole.. zlapali tego faceta.. czy to bylo molestowanie??

Gość Atlantis is calling
Nie bo nie kazał ci dotykać

Gość myslicie ze co
to molestowanie jest tylko wtedy jak kaza dotykac? myslalam ze wtedy jest wykorzystywanie..:O ktos sie tu zna na molestowaniach?:P

Gość Atlantis is calling
Pokazał ci fiuta i co. To takie straszne ?

Gość myslicie ze co
sorry ale dla 8-9 letniej dziewczynki to jest straszne:P moze Ty jak mialas 9 lat to juz dorosle fiuty ogladalas:P dla mnie to byla nowosc:P

To było molestowanie. Mógł jej psychike tym zryć równo. Ja ostatnio miałam takie zdarzenie, ale nie jestem już małą dziewczynką i poprostu zaczelam sie smiac. Wracałam od koleżanki, było już dość późno, a ona mieszka kilka bloków ode mnie, niby to spokojna dzielnica, ale ekshibicjonista sie znalazł... i nie wiem czym on sie chwalil:/

Gość myslicie ze co
hmm.. czyli bylam molestowana? nawet zaden psycholog ze mna nie pogadal:( nawet rodzice:(.. co za zacofanie bylo kiedys... w ogole jestem pechowcem bo 2 lata poznniej jak wracalam ze szkoly jakis koles zarzucil mi od tylu strune od gitary .. zaczal mnie dusic..i kazal wyskakiwac z kasy..;/ boze zajebiste zycie:P

Gość pewnie że to było molestowanie
takie rzeczy pozostają w człowieku na zawsze. Gdybyś była dorosła pewnie byś się tym aż tak bardzo nie przejęła, ale dla małej dziewczynki to ogromny szok

Gość na pomaranczowo teraz
bez przesady z tym molestowaniem:O jak bylam mlodsza pewna osoba z mojego otoczenia(kuzyn) zmuszal mnie do calowanie -mialam chyba 7-8 lat, prawie przy kazdej okazji jak sie widzielismy:O nie nie macal mnie (albo nie pamietam) ani mi nie kazal dotykac siebie ,ale ciagle prosil o te calowanie:O ja juz nie chcialam, nie moglam, mowilam ze komunia i te sprawy jakos przestal jakis rok temu (zaznaczam ze o tym prawie nie pamietalam- odzywalismy sie do siebie, pytalismy siebie co slychac-luzik) jak sie za bardzo napil i zlapal mnie za kolano zrobilo mi sie niedobrze :O normalnie poczulam do niego wstręt :O i ja nie uwazam tego jednak za molestowanie, bo molestowanie to zly dotyk, gwalt itp. ale to ze ci go pokazal, bez przesady :O kazda z nas bylaby chyba molestowana :O a ja to chyba z 7 razy :O

Gość na pomaranczowo teraz
a kiedys, mając chyba 14 lat przyjechal do nas do domu mąz przyjaciolki mojej mamy, opowiadal mi o seksie :O wciskal język do ust :O lapal za cycki, jak gdzies szlam to klepal po pupie, ciagle mowil ze przyjdzie do mnie w nocy do lozka:O oczywiscie jak nikt tego nie widzial tak sie zachowywal i tak chyba do 17 roku zycia :O za kazdym razem jak mnie widzial, ale nie bylo to czesto na szczescie, a wrecz bardzo zadko

Gość mnatalka
na pomaranczowo teraz - tu nie chodzi o to, kogo bardziej molestowano, no chodzi o jakieś wyścigi. dla ciebie mało było kiedy łapał cię za cycki (chociaż myślę, ze powinnaś komuś o tym powiedzieć), a komuś wystarczyło, że zobaczył fjuta. to zależy tylko od naszej psychiki, od środowiska w jakim się znajdujemy i wychowujemy. wcześniej czy później wszystko odbija sie na naszej psychice, możemy nawet tego nie zauważać.