Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzyyyy

Czy ona ma ladne cialo ????

Polecane posty

Gość jest w sam raz
.

Gość alojzyyyy
masz racje , zdecyduje sie chyba na godzinne spotkanie i w tym striptease i oral

Gość emerytura za 40 lat
Ciało teoretycznie idealne. W sumie słabo się ceni- noc 1000 zł, podczas gdy są takie co biorą 3 tys.

Gość rzygac mi sie zachcialo
ciwkawi mnie jak taki facet nie brzydzi sie dotknac takiego ociekajacego sperma smiecia jak ta laska? zle to o was swiadczy panowie..

Gość alojzyyyy
zawsze przed bierze prysznic, klient tez , prezerwatywa to podstawa , niczym nie ocieka , nie boj sie

Gość alojzyyyy
Ja o tym nie mysle , mam nadzieje ze dziadkowi bylo dobrze , tez mu sie cos nalezy

a jakby ktos nasral Ci na jablko a potem je dokladnie wymyl to bys je zjadl?? bo ja bym nie tknela ..najwyzej butem:P

Gość hejmata
fajne ciało:) wysportowana i umiesniona sylwetka mmmm

Gość do rzygac mi sie zachcialo
trafne spostrzezenie:classic_cool: ja dodam ze jestem facetem i takiego szmaciska bym nie ruszyl kijem:classic_cool: brzydzilbym sie.. az tak zdesparowany nie jestem;)

ale sama ta swiadomosc, ze ją posuwasz za pieniadze:/ Podnieca cie ta wizja? Dlaczego korzystasz z płatnych dziewczyn? jęsli to nie za intymne pytanie

Gość alojzyyyy
Z publicznych toalet tez korzystam :P Opory to mam przed takimi co przy drodze stoja , sa tansze ale jakos nie moglbym

język rosyski? To pewnie jakaś Swietłana ;) No ale w jej branzy to pewnie mega awans z tirówy, lol

ciekawe czy ma jakies cerytfikaty.. czystosci buahhahahhaha

Gość a potem sie dziwic ze syf sie
rozprzestrzenia..

Gość alojzyyyy
Za pieniadze czy nie , zwykle tez kosztuja , chodzilem na dyskoteki , robilem to za darmo ale mniej mnie podnieca posuwanie pijanych nastolatek , wbrem pozorom te dziewczyny sa inteligentne , raz trafilem na studentke psychologii i wiekszosc czasu rozmawialismy , na stale zwiazki nie mam za duzo czasu ani cierpliwosci , trzeba sie czesto spotykac i pielegnoweac je , na to nie mam czasu , na razie podoba mi sie takie zycie

Gość kolesi to chyba
kolesi chyba kreci to ze taka laska jest brudna, niegrzeczna wyuzdana.. ze jebali ja wszyscy.. ze kazdy ja moze miec.. błeee.. taka to musi miec pipe zrypana.. jak wiaderko:P przynajmniej porod ma latwy:P:P

Nie wiem co jest gorsze, te dziewczyny z rozwartym tyłkiem \"weź mnie, jesli potrafisz\", czy te komentarze samców pod spodem. \"Towar 1 klasa\", \"Serdecznie polecam\", \"Naprawdę warto\". Ort na orcie, ale piszą ku pokrzepieniu prawiczków:P

Gość ej kolego
no padlo pytanie czy obsrane uprzednio jablko.. wymyte tez bys zjadl??????????????????????????????????????

Gość alojzyyyy
Nie zwracam na takie uwagi ale widzialem pare na jednym portalu , kobieta z mezczyzna , oferowali swoje uslugi kobietom jako para lub solo

Gość abrraa
Druga ładniejsz,jak mam ocenia z punktu widzenia kobiety.Pierwsza ma dla mnie ciało pół męskie,moze to transwestyta Druga blondynka jest the best

Gość alojzyyyy
masz tam uslugi jakie oferuja , wierz mi ze niczym to nie rozni sie od zwyklego stosunku a sa nawet bardziej ostrozne , bez prezerwatywy zadna sie nie zgodzi , calowac ich tez nie mozesz ale tutaj chodzi o to zeby one nie zaangazowaly sie emocjonalnie , moze o higiene tez

Całować się nie da, ale do buzi weźmie cóż za mentalność:P Bez gumki też nie chce, a jak się jej dodatkowo dopłaci, to gumki wylecą przez okno...hahahahahahahahaha. Same lafiryndy.