Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzyyyy

Czy ona ma ladne cialo ????

Polecane posty

Zwykły stosunek to coś więcej niż napalony samiec, rzucający 100zł kobiecie, która rozkłada nogi i udaje ze jej dobrze, przy czym mysli o tym co ugotuje na obiad... Wkładanie, wyciąganie.. wytrysk.. zapraszamy ponownie:)

Gość alojzyyyy
sex to sex , nie mieszam do tego uczuc

No tak, ale wydaje mi sie ze przy seksie dwie osoby powinny byc napalone, a wątpie żeby pani z agencji przyjmując kolejnego klienta była podniecona..

Gość alojzyyyy
To sa profesjonalistki , one wiedza jak zajac sie klientem ,w "normalnym" stosunku jak go nazywasz zeby uznac go za dobry obie strony powinni zostac zaspokojone i zadowolone , tutaj tez sa te warunki spelnione , ona sie mna swietnie zajmie a ja ja zaspokoje finansowo , jej taka motywacja wystarczy

Gość koles koles
ona cie sexualnie ty ja finansowo hehe tylko ze sex to nie tylko wyjmij wloz, spusc sie- jak tobie to wystarcza to jestes jak pies.. a teraz mala dygresja ostatnio jechalem samochodem i na rondzie lezal rozjechany psina.. cala glowe mial roztrzaskana.. plama krwi.. i w ta glowe ruchal go pies.. niezle nie? bylem w szoku normalnie.. szkoda ze nie mialem kamerki przy sobie;( wlasnie taki pies jestes.. ruchasz byle co:P a propos co z tym jablkiem? napisales ze laska jest czysciutka, nie mozna jej calowac( co dla mnie jest wrecz smieszne).. jakbym Ci osral jablko i je umyl pod bierzaca woda ..mydlem to bys je zjadl ze smakiem?:P:P nie umiesz na pytanie odpowiedziec proste?:P

Gość alojzyyyy
do mnie to porownanie wcale nie przemawia wiec znajdz jakies inne

Gość koles koles
z reszta czego sie spodziewac po kims do kogo przemawia jakas szmata z rozlozonymi nogami ktora moglby wyjebac kazdy.. kto ma pieniadze;/ dziwne rzeczy do Ciebie przemawiaja:P:P no cooments

Gość alojzyyyy
dobrze podaze Twoim tokiem myslenia : Panna dziewica po stosunku ze mna jest jak jablko obsrane przeze mnie Panna ktora miala przede mna innych facetow jest jablkiem obsranym przez tych facetow Zaden nie musial placic zeby jej obsrac w odroznieniu od tych ktorzy chodza do dziwki , kazde z tych jablek zostalo umyte , ktore mam zjesc ???? Dziekuje , nie jestem glodny .

Gość mezczyzni to maja dobrze

Gość fsadsa
NIe rozumiem o co spór. Skoro koles chce skorzystać z jej usług to po co te idiotyczne komentarze w stylu tego obsranego jabłka. Świetojebliwe zawsze maja najwiecej w tych kwestiach do powiedzenia

Gość no i jak sie skonczyla wizyta
u dziewczyny bo sam mam sie zamiar tam wybrac

Gość masochistka
nie wiem bo nie widziałam..... ja tam mam ładniejsze ale sie nie chwale ...

Gość uciązliwy sąsiad wyjatkowo zły
jest the best!!!!!!! ciało jest idealne!!!! szkoda że twarzy nie widac

Gość uciązliwy sąsiad wyjatkowo zły
mało chce !! tylko 100zł???? dałbym bez zastanoweinia za taka laske!!!!