Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLe

malżeństwo + małżeństwo bi, hetero

Polecane posty

Gość My też o tym myślimy
do ona-bi - dużo mieliście takich przygód? Napisz coś więcej:-)

Gość My też o tym myślimy
Ole W razie czego mam maila:-) Pozdrawiam

Czy dużo? W sumie nie:) Poznaliśmy dwie pary. Z jedną się rozeszło wszystko, bo się rozstali a ona wyjechała za granicę i teraz tam mieszka. Z drugą parą było jakoś dziwnie - nie ufalam tej dziewczynie......Więc zerwaliśmy kontakt. Potem długo nie szukaliśmy nikogo i teraz znów szukamy, ale nikogo nie ma:(

witam dzisiaj Niestety ciężko jest znaleźć kogoś ciekawego. Właściwie to nawet nie za bardzo wiadomo gdzie najlepiej szukać.

Witam:) My szukamy przez internet, na różnych stronkach z ogłoszeniami tego typu, randkach itp. Ludzie piszą, ale ostatnio są to ciągle te same osoby...Może wakacyjna pustka? Może po wakacjach coś się ruszy...;) Długo szukacie? Macie jakieś doświadczenie w tego typu kontaktach?

CZeść Szukamy już jakiś czas, natomiast doświadczeń rzadnych nie mamy. Jesteśmy zupełnie zieloni, ale mamy ochotę spróbować.

Jak idzie?;) My juz troszkę się męczymy tymi poszukwaniami...Przynajmniej ja....:( Mój mąż się zaciął i chce mi zrobić prezent na urodziny;) i poznac jakąs fajną parkę, ale coś cienko to widzę;)

a kiedy masz urodziny - może my coś będziemy mogli pomóc

hahaha w poniedziałek;) ale chcemy \"świętować\" w przyszły weekend;)

kurcze - niestety sierpień u nas odpada. Ale za to od września będziemy wolniejsi. Teraz niestety praca i praca

heh u mnie wrzesień - pierwsze dwa tygodnie mnie nie ma (wypad nad morze z rodzinką) a potem być może praca, praca, praca;)

jak pech to pech. Ale moze jakiś weekend. Powinniśmy się lepiej poznać - moze najpierw przez maila?

Up Tak się zastanawiam czy są jakieś małzeństwa które są od dłuższego czasu w związku z innym małżeństwem i są szczęśliwe.