Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynastolatka z.......

Tampony - czy są łatwe do wkładania . Jakie mi polecacie???????????????

Polecane posty

Gość jedynastolatka z.......

19 lipca dostałm okresu gdy tego się dowiedziałm dostałam szoku . Myślałam co jateraz zrobie nosze teraz podpaski . Ale nie ma takich idealnych których nie czuć ,żę się je ma . MOżę wy pomożęci i napiszecie o mojej sytuacji!!!! W PODPASKACH CZUJE SIĘ : NIE WYGODNIE , NIEKONFORTOWO , ŻLE POMUŻCIE MI !!!!!

Gość OJ TY TY OJTY TY
jA TEŻ MAM TAKĄ SYTUACJE

Gość blumsiennn
to napewno musza byc o.b mini , jak na pierwszy raz , maja teraz miekka , sliska otoczke , poprostu lepiej sie aplikuje , ja osobiscie uzywam o.b normal i jestem bardzo zadowolona!!!! tylko twoj problem jest taki ze jestes jeszcze bardzo mlodziutka i jak sie domyslam dziewica , wiec napewno bedzie ci gorzej wlozyc , ale napewno z czasem nauczysz sie jak go wkladac!!

Gość Młoda..16
Tampax i tylko one !!

Gość jedynastolatka z.....
Tylko ja nie umiem jego włożć możę ktoś mi coś na ten temat poradzi????

Gość agus_18
moze najlepiej uzywac z aplikatorem, palce sie nie poprudza i bedzie to latwe, na poczatek, wspomniany tu rozmiar mini, pozniej mozesz zdecydowac i wybrac rozmiar jaki odpowiada twoim krwawieniom.ja kupuje bella, bo sa w miare tanie

Gość zuzik16
tampony daja większe poczucie higieny i jak go wkladasz to musisz to robic pod pewnym kątem nie prosto! najlepiej zastosuj mini a jak nadal bedziesz miala problemy z wlozeniem to wloz najpierw sam palec i sprawdz jakie masz cialo....

Gość koniecznie z aplikatorem
tampaxy maja taki plastikowy, troche dziwny, ale sa ogólnie bardziej higieniczne od ob.

Gość ggggggggg
spokojnie z tym tamponem bo mozesz sobie przerwać.. błone.. jesli czujesz opór.. to pewno błona .. przeszkadza... bo o ile wiem znajduje się pare centrymetrów.. od wejscia do pochwy tak tak pisza ze błona się naciąga.. ale jak się naciągnie to tylko raz i po błonie pisza ze mozna uzywać.. itp ale błona zostaje nadszarpnięta.. a czasami pęka wiec.. spokojnie z tymi tamponami i wkładaniem palców!!

Gość agus_18
no dobrze,ale jesli ktos nie wie ze nadszarpna blone to nadal jest dziewica. zreszta dziwictwo sie oficjalnie traci przez stosunek.

Gość zuzik16
no i co ze blona sie przerwie?/ dziewica i tak jest!!! to nie sex!!!