Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdkaa

jakie slynne osoby poznaliscie - osobiscie ?!

Polecane posty

mam nawet fote zrobiona z Robertem Korzeniowskim, Robertem Jansonem,Irkiem Bieleninkiem i Pudzianowskim :) Rozmawialam kiedys z Janem Tomaszewskim oraz Piaskiem ;)

Gość podnoszeee

Gość masakra042
znam kaczora donalda i strusia pędziwiatra-matołki

Gość i lowe ju pape smerf
zawsze marzyłam żeby go poznać 😍

Gość małe eM
Poznalam Renate Przemyk- mieszkalysmy w tej samej klatce przez kilka lat Piaska w Soho Widzialam- wiekszosc gwiazd naszego ekranu Kilka modelek jak bylam we francji i wloszech W Anglii widzialam Kate Moss

Gość bista
a ja uścisnąłem kiedyś dłoń Bercikowi

Gość joolik
kręcę sie wokół polityki więc mam kontakt ( nieseksualny) z politykami Kaczyńscy, Płażyński, Pęk , Serafin, Lepper,i wielu innych mniej znanych posłów i senatorów, Villas, Smoleń, Jarosław Kulczycki,

kWASNIEWSKIEGO - Władysławowo, wakacje, w tym czasie, kiedy oficjalnie go tam nie było ;) , ani jego ani Ałganowa :D

miałam okazję poznać: -michała milowicza -maćka zakościelnego i jego braci -mroczków -mariusza pujszo -katarzynę dowbor -renatę gabrielską -przemka saletę .....na tę chwilę to tylko tylko o nich pamiętam :-)

Gość trinity555
Spotkalam wiele aktorek amerykanskich z racji pracy w ekskluzywnym butiku na Manhattanie. Bardzo czesto podjezdzaly pod sklep limuzyna i robily dlugie zakupy - czesto bez makijazu, w jakichs beznadziejnych wytartych spodniach. Nie wyobrazacie sobie, jak makijaz potrafi zmienic czlowieka!!! Niektorych z nich na poczatku nawet nie poznalam!

Gość 901 baku
kota w butach kubusia puchatka pinokia reksia donalda myszke miki smerfy gumisie bolka i lolka misia uszatka koziołka matołka pana kleksa bambi 101 dalmatyńczyków

Gość ghijkl
madonne