Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienka25

KOBIETY ....jesteśmy zgubone...same zobaczcie

Polecane posty

http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,68745,3337229.html ja osobiscie jestem przerazona tym co sie wyrabia w polsce....bedzie gorzej niz jest.....ja mam 25l po studiach szukam pracy a tu co musze sie na dziecko decydowac bo mnie nikt nie zatrudni.....najpierw dziecko potem praca...ale przeciez kazda kobieta w kazdym wieku moze mic 1 i nastepne dzieci...wiec jestesmy pogrzebane rzywcemmmtaka prawda....bo kto nas zatrudni...chyba samobójca.......

Gość ja mam 24
i dwójke dzieci 6 letnie i 1,5 miesiaca. za ok 2-3 lata planuje isc do pracy. wierze ze kto szuka ten ja znajdzie.

To przerażające, zdecydowanie poprawi ta ustawa nastawienie pracodawców do kobiet. Ja jako pracodawca wolę zatrudniac kobiety z przedziału wiekowego 40-50 lat ze względu na doświadczenie, sumiennośc, oddanie firmie. Ta ustawa jest chora, chyba liczą w rządzie na to,że kobiety z nudów będą rodzic dzieci.

Gość polskaaa
to chory kraj....o skrzywionej psychice....kraj antykobecy,,,,

Gość wuuuuuuurzona
😡😡😡 to zaczynam się już czuć jak krowa rozpołodówka 😡, ma mnie to zachecic do rodzenia?????????😡 nikt mi nie będzię dyktował co mam robić 😡 a może jak chcę urodzić w wieku 35 lat??? i co nikt mnie nie zechce teraz zatrudnić, bo mam 24 i powinnam teraz rodzić???????? twraz, a nie w tedy kiedt chcę???? w dodatku nie będę miala szans na dobrą pracę, bo jestem za młoda i w ieku rozrodczym??????? wyjeżdzam chyba, no kurcze no...:-O

A na dodatek to jest niesprawiedliwe. Wyobraźcie sobie taką sytuację: sa dwie pracownice. Jedna zaraz po macierzyńskim jest duzo gorszym pracownikiem. Druda starsza, z duzym doświadczeniem. Trzeba jedna zwolnic, bo firma zmniejszyła obroty. Która traci pracę? Druga, bo pierwszej nie wolno ruszyć. Zmniejszenie bezrobocia, aby bez problemu mozna znaleść pracę. Wzrost gospodarczy, aby rodzice mieli z czego utrzymac rodzinę. To zwiększy przyrost naturalny, a nie żadne nakazy i zakazy. Tylko, niestety, rządzący wola tworzyc ustawy pod publiczkę.