Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vickyy

Krynica i okolice - noclegi

Polecane posty

Czy jadąc \"w ciemno\" na weekend do Krynicy Morskiej, ewentualnie innej miejscowości nad zatoką - jest szansa, że dostanę jakiś nocleg na 1, 2 dni? Czy lepiej coś zarezerwować? Ktoś może właśnie wrócił statmąd, ktoś może się orientuje? Doradźcie. Z góry dzięki :)

Gość pajęczyna...
w ubiegłym roku pojechałam ,, w ciemno" i bez problemu znalazłam pokój, popytaj w kioskach w centrum miasta, jest taki w poblizu kościoła - dano mi namiary na kwatery prywatne. Powodzenia,

Dzięki, Pajęczyno. A byłaś w tym samym rejonie, o który pytam?

Gość dostaniesz bez problemu.
jezdze tam co tydzien mniej wiecej, bo mam tam domek. Po drodze duzo ogloszen o noclegach - od Mikoszewa po Krynice. Polecal Jantar i Katy Rybackie, ladna plaza, a nie taki tlum - chco co kto lubi

A Mikoszewo? Bo biore wlasnie pod uwage te miejscowosc pod uwage. Nigdy tam nie bylam. Warto tam spedzic weekend? Jaka plaza? Duzo ludzi?

Gość dostaniesz bez problemu.
wg mnie lepiej ciut dalej, czyli w jantarze np , bo Mikoszewo troche za blisko ujcia Wisly. Kiedys bylo zanieczyszczone, ale teraz moze ok.Jantar znam dobrze, b. szeroka piekna plaza, lepsza od strony Mikoszewa, bo w centrum tloczna. Rano jest pusciutko, nawet teraz, dopiera na 11 ludzie sie zlaza.Do plazy ( zreszta na calej mierzei ) musisz djsc lasem tak z 15 minut. Moesz odwiedzic rezerwat kormoranow kolo Katow Rybackim, tam tez hotel - restauracja przy szosie z dobrym jedzonkiem

Ok, a powiedzcie mi jeszcze, z jakim kosztem noclegu musze sie liczyc? Za pokoj 2 - osobowy.

Może ktoś doradzi coś sprawdzonego? Ok, rozszerzam obszar - od Krynicy Morskiej przez Jastrzębią Górę po Płw Helski. Liczę na Was :)

Gość gasec
3 dni temu wróciłam ze Stegny. Pojechaliśmy w ciemno na tydzień w 7 osób. I po 2 godz. szukania mieliśmy 2 pokoje i to na tej samej kwaterze. Na pewno coś znajdziesz. Przecież jedni przyjeżdżają, a inni wyjeżdżają. A miejscowość super. Zbyt wiele się nie dzieje ale nam właśnie o to chodziło. Chcieliśmy po prostu odpocząć nad morzem:o)

Gość gasec
Ni chciałam takiej buźki. To pomyłka.....

Gość plajer
wszystko zalezy od terminu, w Kątach Rybackich w srodku sezonu nie ma szans znalezc noclegu, nie jest tak jak to pisze ktos wczesniej ze jedni wyjezdzaja drudzy przyjezdzaja, rezerwacji dokonuje sie juz od poczatku roku ! ! ! zapraszam na sprawdzone kwatery prywatne w Kątach Rybackich: http://www.nad-morze.eu

Hm, dobrze by było, gdybyś skorzystała z rezerwuje.pl - oni mają bazę noclegów, a korzystając z ich stronki, możesz nawet dostać rabat. Jak ja jechałam do Krakowa, to właśnie z nich korzystałam i byłam bardzo zadowolona.

Gość RudaHera
Jak pojedziesz sobie do Krakowa, to możesz skorzystać z fajnych noclegów w apartamentach your place. Ja tam raz spałam i byłam bardzo zadowolona - przede wszystkim z lokalizacji i miłej, pomocnej obsługi.

Owszem można jechać w ciemno, ale po co w końcu istnieją bazy noclegowe, gdzie można szybko znaleźć miejsce do spania. Jak widziałam wyżej są też pomocne serwisy. Ja jak się gdzieś wybieram dość często korzystam z katalogu firmy.net, bo mają dużą bazę noclegową. Dzięki temu nie muszę się martwić, że nie będę miała gdzie spać;)

Gość Tipsiareczka69
No, dokładnie - to samo miałam napisać. Weź sobie zerknij do tego katalogu formy.net - ja tak dużo rzeczy znajduję. Na pewno lepiej szukać po katalogu, niż po google. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ale w google jest dużo śmieci, a w tym katalogu nie.

W ciemno można jechać wszędzie tylko po co się potem męczyć z szukaniem jakiegoś noclegu? Stracisz kilka godzin zanim coś znajdziesz. Najlepiej coś sobie wcześniej zarezerwować. Będziesz mieć więcej czasu na wypoczynek po cięzkiej podróży. Możesz sobie zajrzeć na stronę nocuj.com.pl tam jest sporo ofert noclegów z całej Polski. Znalezienie odpowiedniego zajmie Ci kilka minut a nie godzin.

Ale tak właśnie na dobrą sprawę to w necie jest najwięcej ofert miejsc noclegowych i tam najlepiej jest szukać sobie miejsca. Ale fajnie gdy ma się znjomych, którzy już byli w danym miejscu i moga cos polecic - ja tak mam ze Słowacją ;)

No ja zazwyczaj gdy planuję jakiś wyjazd czy to na weekend czy to na jakiś tydzień lub dwa - szukam najpierw w necie ofert i zaglądam na stronki, na których jest spora baza miejsc. Zazwyczaj udaje mi się coś znaleźć ale ile jest przy tym dzwonienia i nerwów ;(