Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa

prosze pomozcie mi

Polecane posty

Gość mysiaaa

witam wszystki mam pewien problem ... kochalam sie w dni plodne z chlopakiem....to był wieczór stosowalismy antykoncepcje w formie prezerwatywy... jestem pewna ze wtedy bylo wszystko wporzadku..... bo wyciagnoł ze mnie duzo wczesniej zanim skonczyl..... to bylo pod namiotami..... nastepnego dnia z samego rana znow doszlo do zblizenia ale wszedł we mnie i wykonał tylko pare ruchów(nie mial prezerwatywy) i twierdzi ze bylo wszystko wporzadku ufam mu i wiem ze tak bylo... problem tkwi w tym ze spoznia mi sie miesiaczka tydzien i mam pytanko czy plemniki mogly na nim przezyc do rana(rano był suchy) i czy moge byc w ciązy bo wieczorem dzien wczesniej po wytrysku wytarł go tylko chusteczką(napewno wiecie jakie warunki sa pod namiotami)... prosze o pomoc PAulina 19

Gość marakuja
mozesz byc kup tes i rob bo nic juz ci nie pozostalo tylko czekanie na okress ktorego mozesz sie nie doczekacc

Gość mała maruda
nie umył tygryska przed spaniem???? :o

Gość jezu dziewczyno
trzeba sie zastanowic a nie ufac! Plemniki moga przezyc poza organizmem, na całym ciele! A teraz zrób test i tyle ci pozostalo!

Gość spokojnie to tylko awaria
Jeśli ją straszysz to chociaż z głową.Potem będzie się bała z nim kąpać albo korzystać z e wspólnej toalety:) A tak serio,lepiej zrób test,gratulacje.

plemniki na zewnatrz zyja tylko pare chwil..przezywaja tylko w ustroju około 72 godzin, bo tam maja dogodniejsze warunki