Minka32 0 Napisano Lipiec 25, 2006 ??????????Moze byc podroba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 Pomozcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzisiaj pijaczynka Napisano Lipiec 26, 2006 TEA HOUSE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 wszystkie, które mają w nazwie green tea albo tea. Jak w perfumerii zapytasz o zapach zielonej herbaty to na 100% coś kupisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 Dzieki:) A czy sa trwale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 Ale niekoniecznie musi byc zapach zielonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 z podróbek to zależy które, kiedyś miałam talie w butelce w kształcie liścia to pachniałam na kilometr i chyba z 8 godzin. Ale juz od dłuższego czasu nie mogę ich kupić, a nazwy nie pamiętam. Teraz mam takie z firmy Aquarel i są ok, nawet trwale choć ja już ich nie czuję, bo się za bardzo przyzwyczaiłąm do tego zapachu ale mój mąż twierdzi, że pachną długo. I właśnie perfumki o zapachu zielonej herbaty są moimi ulubionymi na lato, bo na zimę używam raczej cięższych typu Gucci Rush albo Chanel Mademousielle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 o zapachy herbaty znajdziesz raczej tylko green tea czyli zielona herbata. O zapachu czarnej, zwykłej nie słyszałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 hehehehehehe;)Mnie chodzi o taki miły herbaciany zapach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 no to green tea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 dzieki:)Bede polowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 a moje to dokładnie LEAF OF TEA...właśnie sprawdziłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 A jaka firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 juz podałam wcześniej Aquarel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 fajnie,dzieki.A dostane je np. na bazarku jakims? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 kosztowały coś chyba koło 20 zl. więc taniutkie są. Jeśli chcesz coś droższego to wiem, że Elizabet Arden chyba ma taki zapach. Albo Roselini. Któraś z nich na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 chyba tak, a jak nie to w jakiejś drogerii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 Bardzo dziekuje:)Zaczynam wierzyc w ludzi, bo tutaj trudno jest uzyskac odpowiedzi na pytania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to tak Napisano Lipiec 26, 2006 nie ma za co :) ja poprostu jestem normalna i jak coś wiem to podpowiem każdemu a nie wypisuję głupot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yves Roche Napisano Lipiec 26, 2006 ma perfumy o zapachu zielonej herbaty, ja kupilam sobie 125ml, zostalo mi jeszcze 80ml. i chetnie odsprzedam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roeko Napisano Lipiec 26, 2006 Green Tea- Elizabeth Arden lub Z Bulgari...takie biale...cudownie sie ulatniaja...wlasnie typowa herbatka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenaaaaa Napisano Lipiec 26, 2006 green tea elisabeth arden jest chyba caly czas w rosmannie w promocji, 100 ml za ok 80-90 zl, to wcale nie tak duzo, a pachnie w miare ladnie.. chociaz przyznam ,ze mialam keiys innej firmy.. jej taka mala buteleczka i do tego mleczko i zel... z kolekcji the healing garden.. ten to dopiero cudnie pachnial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nixe 0 Napisano Lipiec 26, 2006 taaak Green Tea- Elizabeth Arden jest wspanialy około 240 zł polecam tez Ives Rocher Green Tea albo Bambusowy okolo 60 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenaaaa Napisano Lipiec 26, 2006 a jesli chodzi o cos tanszego, to te z federico machora nr 06 http://www.fmperfumy.pl/produkty_k_per.php odpowiadaja elisabeth arden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenaaaa Napisano Lipiec 26, 2006 aha znalazła te co mialam, jak dla mnie zapach bomba http://www.mojekosmetyki.pl/add2cart.php?product=1774 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka32 0 Napisano Lipiec 26, 2006 dziekuje Wam dziewczynki:)Jutro wybiore sie na polowanie:)Jak macie jeszcze jakies pomysly, piszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość valeriana Napisano Lipiec 26, 2006 Green Tea Elizabeth Arden jest super tylko nie wiedzialam ze w Polsce sa takie drogie - 240zl??? w Anglii te perfumy jako jedne ze starszych produktow E Arden kosztuja £8-10 czyli maksymalnie 55zl. Oryginalne! Wiem bo kupowalam ostatnio dla tesciowej. Jak masz kogos za granica to niech ci kupi - po co przeplacac? Wedlug mnie Prett-a-Porter tez pachna herbata. PS Leaf of Tea to bardzo dobra podrobka Green Tea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqq 378 212 3 Napisano Sierpień 9, 2006 w każdym większym mieści chodzą ludki z perfumami Koh Sam... coś tam i jeden zapach to zielona herbata z czymś tam i są za 29,90 za 50ml. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheheheha Napisano Sierpień 13, 2006 Z polskich i tanich są zestawy MISSY i zielony o zapachu zielonej herbaty , dezodorant + woda toaletowa 50 ml , ładnie pachną i są dość trwałe , cena zestawu ok 15 zł. Firma PFARMACF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aligatornia Napisano Styczeń 4, 2011 Kobietki "Tea House" to mój hit z lat młodzieńczych....i nadal jest na rynku:)....choć używam Perceive z Anon'u to jednak znów przerzucam się na ulubioną zieloną herbatkę zwaną "Tea House":D:D:D wszystko mówi za....jak się znudzi wrócę do Perceive...i tak w koło ha ha. pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach