Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara-37

kostium kąpielowy typu stringi dla 8 latki

Polecane posty

Gość ja widziałem
12 latke w mini spódniczce spod której prześwitywały stringi, na nogach miała do tego klapeczki na obcasiku. Wygladała, że ho ho. Ja wiedziałem, że ma 12 lat, a Ci co nie wiedzieli to po prostu się ślinili zwłaszcza podtatusiali panowie

a mnie osobiście sie nie podobają te dzieci biegające na golasa :O albo srające po krzakach u mamusi na rękach :O i to wcale nie jest obleśne tak? bo to przecież tylko dzieci i pewnie ich gowno jest mniej smierdzace i w ogole wspanialsze...:O przepraszam za wyrażenie ale orzydza mnie to :O a tak jest bardzo często... albo nasra do wody, biegnie do mamy i sie cieszy a ja niczego nieswiadoma plywam sobie obok :O uwazam ze kazde dziecko powinno miec chociaz lekkie majteczki, po co wystawiac te gole tylki publicznie? skoro moze nosic kapelusik na glowie to moze nosic i majtki :O

Gość hej SWEET DREEMS
z całym szacunkiem dla Ciebie, ale nie zrozumiałeś chyba powagi tematyki... :(

co do stringów dla 8 latki, jestem absolutnie na NIE !!!!!!!!!!!!! ja w ogóle uważam ze stringi to taka bielizna, którą nosi się pod spód a nie na wierzchu :O po drugie 8-latka ??? :O wiem, ze moda itd. ale jakby nie patrzeć to jeszcze dziecko, nawet nie nastolatka, nie rozumiem rodziców którzy na to pozwalają :O

Gość egyer
temat był o erotycznym wydźwieku stringów u dziecka i o tym , czy gorszące jest latanie gołego dziecka na golasa; aspekt kupy i sikania pod siebie nie był w ogóle tematem i dlatego sie tym nie zajmowaliśmy - ale skoro chcesz , to na ten temat też sie wypowiem :P też uważam , ze dzieciece gówno jest tak samo obrzydliwe , jak gówno doroslego i też jestem zla , że dzieci szczaja i srają w wodę

Gość egyer
wybaczam 🌼 :classic_cool:

tez widywalam na plazy takie \"widoki\"i tez bylam oburzona. czemu to ma sluzyc?dla mnie to wyglada jak kąsek dla pedofila i tyle. oj,rodzice,rodzice...

Gość hej SWEET DREEMS
i ja wybaczam :)

Gość egyer
cieszę się 🌼

Gość egyer
ja jakoś nie bardzo rozumiem , czemu to służy - choćby produkowanie takiej bielizny dla dzieci - ale może dzieci widza stringi w sklepach i u mamy na tyłku i też chca - i tak powstaje popyt , a potem podaż - bo tak samo po co sześciolatce biustonosz na plaży ?

Gość szkaradna ariadna
egyeale małe dziewczynki też widzą szpilki u mamy na nogach i jakoś ubierją je tylko po kryjomu jak mama nie widzi. Tu głupota matki zdecydowała,to ona nie widzi nic zdrożnego w tym. To do cholery czemu nie kupi dziecku pończoszek na podwiązkach/dziewczynki też lubią ukradkiem to przymierzać/

Gość nie widziałam tej dziewczynki
ale może Ona była nie taka malutka i weszła w strój dla dorosłych mniejszy rozmiar na przykład, mały staniczek i te majty nieszczęsne, a kolor mógł być jakiś na przykład pastelowy...Mamunia kupiła :(

egyer - jest dokładnie jak piszesz, dziewczynki widzą u mamy, siostry i też chcą, producentom w to graj. Tylko jak matka może tak ubrać dziecko. Dla mnie to jest chore, podobnie jak wypuszczanie dwnastolatki z domu na obcasach i w wyzywających ciuchach.

Gość gfgfdfa
tak ,ale małe dziewczyni należy izolować przed seksem ..Jak dorosną będą miały 18 lat to się naobciągają penisów i nanoszą stringów .Tymczasem dorosli powinni je chronić przez tym co jest nie dla nich ..

Gość nie widziałam tej dziewczynki
Ja kupiłam mojej córce 6letniej superrr strój normalny dziecięcy koszuleczka krótka i majtki normalne rzecz jasna w H&M taki z Arielką z bajki, znacie? Śmigała w nim cały urlop nad morzem. I nie sądziłam,że można inaczej!Naprawdę w życiu bym nie przypuszczała... :(

Gość egyer
pamietam , że jak miałam 9 lat , pojechałam z rodzicami nad morze - buchnęłam mamie z szafy strój , którego nie zabrala - bikini - i tak sobie nosiłam , bo stanik się dało regulowac , a majty trochę spadały , ale spięłam agrafką :) no i też tak xle nie było , bo dość mocnej budowy jestem i zawsze byłam , więc sie trzymały :) no ale to majciochy były dosć pełne i ten stanik też hehe taki na płask rozłożonyna tym sznurku , na pół brzucha - więc wiem , skąd dziecim takie pomysły wpadaja do głowy; ale dlaczego matka dziecko tak wypuściła - w tych stringach - to nie mam pojecia

a jak widze 4, 5 latki w stanikach to sama nie wiem co mam myslec :O strój taki jak nasze, tyle ze rozmiwrowo duzo mniejszy... ale w ogole uwazam ze takie dzieci powinny miec jednoczesciowy kostium, albo same majtki, bo po co te stanikiki dla tych dziewczynek? co one juz tam tak zakrywają? :O rozumiem 12,13 latka jak jej zaczynaja rosnąć piersi może czuc się trochę skrępowana ale 5 latka? :O po co to? :O

Gość kociamberek
Znam takie malżeństwo, które robi ze swojej 8-letniej córeczki malego za przeproszeniem...... kurwiszonka. Pomalowane paznokcie, usteczka - to norma. Po tym co widzę u nich nic już mnie nie zdziwi.

Gość a potem dziswią
sie ,ze straciła dziewictwo w wieku 14 lat ..Podczas gdy wiekszosc potępia utrate dziewictwa przed 20 ..

Gość na takie dziewczynki
zrobione na dorosłe to się mówi zdaje się "MAŁE DUŻE"...

jeśli chodzi o kostiumy dwuczęściowe, to nie popadałabym w paranoję. Jak byłam 8śmiotetnią dziewczynką bez biustu to i tak chciałam mieć kostium bikini - nie koniecznie typowy stanik, ale taki sportowy i byłam zrozpaczona jak rodzice kupili mi seledynowy jednoczęściowy w stateczki :)

Gość i wyszło pytanie
lepiej jak 8 latka jest w stringach, czy nago??

Gość TO CALKIEM PRAWDA
to wina GIERTYCHA:):):):)

Gość jadę 1.08
nad morze i specjalnie zwrócę uwagę na stroje małych dziewczynek

Gość 11111111
i wyszło pytanie - 8 letnie dziewczynka powinna na plaży miec załozone normalne majteczki albo kostium,nie podoba mi sie jak dzieciaki biegaja z gołymi pupami ,po co ? co przeszkadza jak 2-3 latek będzie miał załozone bawełniane majteczki ? chyba sie w nich nie spoci ? nie wiem czemu ma służyc obnazanie dzieci,nie ma po prostu potrzeby żeby dzieci opalały sie na golasa ,siadały na piachu gołą pupą ,moja niespełna 3letnia córka zawsze ma na plazy załozone majteczki albo kostiumik jednoczęściowy-śliczny ,wygląda w nim uroczo i jak byłam ostatnio na basenie to wszystkie dzieci miały cos na sobie tylko jedna ok4 letnia dziewczynka biegała golusieńka,była troszke pulchna i wyglądała niezbyt ładnie z ta gołą pupcią :o

Gość wieczorem
siedziałem na plaży z żoną w pobliżu dyskoteki. Co chwila wychodziły z srodka mężczyźni i sikali wprost na piasek. Rano w dokładnie zasikanym piasku ludzie porobili sobie grajdołki, a małe nagie dzieci siadały w tym "piaseczku". Moim zdaniem lepsze są stringi dla dzieci jak siadanie gołą pupą na zasikanym piasku

Gość szkaradna ariadna
wieczorem- Chłop o igle,baba o motowidle Ty chyba nie wiesz co to stringi? Mylisz je z figami i dlatego twierdzisz,że lepsze stringi niż goła pupa. Stringi to taki fason majtek gdzie na pupie jest tylko paseczek ,to majtki uwazane za najbardziej erotyczne, no wiesz....pozwalają snuć fantazje.... I o takich tu mowa :O

Gość wieczorem
jak można snuć fantazje erotyczne w stosunku do 8 letnich dziewczynek??

Gość szkaradna ariadna
no niektórzy panowie tak mają>>> :(