Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara-37

kostium kąpielowy typu stringi dla 8 latki

Polecane posty

Gość niech się
niech się mała przyzwyczaja. Ładniej wyglada opalenizna gdy pławimy się w słońcu w skromnym kostiumiku niż w gaciach za pępek

Gość dodododododod
do: wieczorem do: niech sie Po co gadać, żeby gadać? TEMAT JEST DELIKATNY nie rozumiecie, co za ludzie :(

Gość szczypiorekkk

Gość konkurs tańca
byłam na konkursie tańca towarzyskiego. W grupie 9-10 latek tańczyły dwie dziewczynki z wyzywającym makiażem w króciutkich sukieneczkach, ładniutkich rajstopach, a na nogach miały szpileczki. Podczas tańców latynoamerykańskich podwiewne sukieneczki sprawiały, że często widać było stringi, które miały na sobie i nikt nie widział w tym nic złego.

Gość wqfeifw
no tak, ale strój do tańca, nawet stylizowany na strój dorosłych i makijaż sceniczny to jednak co innego, bo to jest uzasadnione kulturowo, chociaż wiem że niektórych to razi

Gość szkaradna ariadna
do konkurs tańca- niecierpię tego,o nie!

Gość statystyka
średnia noszenia stringów przez 8 latki jest bardzo mała i wynosi ok. 3% tzn na 100 dziewczynek 3 noszą stringi

Gość hm ciekawe badania
to o 3 za dużo!!!

Gość mam 16 lat i młodszą siostrę
w wieku 11 lat, wróciłam kiedyś niespodziewanie do domu i zastałam smarkule w moim pokoju z koleżanką. Przymierzały moje rzeczy , a nawet bielizne, bo kilka par moich majtek leżało na łóżku między innymi stringi. Wściekłam sie wtedy, ale po chwili mi przeszło, bo przypomniałam sobie szybko, że w jej wieku zakradałam się do pokoju mojej cioci i ubierałam się jak dorosła

Gość mój sąsiad podgląda moją młods

popieram kro- ja jeszcze byłam baaaaardzo mała (wiek przedszkolny a może nawet wcześniej) gdy już nie zgadzałam się na to bym goła biegala po plazy i bez kostiumu kąpielowego się z domu nie ruszałam lamentując, że się będę tak wstydzić, chociaż inne dzieci nierzadko śmigały jeszcze bez majteczek itp (byłam wtedy bardzo pruderyjna;P). A jak miałam 8lat to nie wyobrażałam sobie żeby swoich \"cycuszek\" nie zakryć także predzej bym w tym wieku ubrała biustonosz od bikini dla dziewczynek niż latała w samych majtach:D

i nie mówiąc o tym że mając 8lat miałabym biegac po plazy zupełnie na golasa! W ogóle uważam że chociaż małe dziewczynki z pdostawówki nie mają cycek to jednak dziwne by dla mnie było zobaczyć 10latkę w samych gatkach. PS. Przyłanczam się jeszcze do zdania Paulki123 o sąsiadce

Gość jak bylam mala
dokladnie mialam 11 lat, zaczely mi juz rosnac piersi, rodzice kazali mi biegac po plazy w samych majtkach. ja nie chcialam ale zaczeli sie smiac, no przeciez nic tam nie masz hahaha. do konca zycia to zapamietam. wiem ze nie na temat, ale dziecko tez sie moze zle z tym czuc

Gość bysior 2222
do - jak bylam mala - a jakie teraz masz cycuszki?

Gość to prawdawidziałem dziewczynki
biegające na plaży w stringach. Dokładnie na plaży wMiędzyzdrojach

Gość byłam w weekend nad morzem
i nie widziałam na plazy żadnej "małej dziwki", ale po południu na promenadzie zauważyłam dwie dziewczynki w wieku 11-12 lat, które upodobniły "pracujących " pań w agencjii. Szok

Gość kokoczkodan
jak miałam 9 lat , to pojechałam z ciotka i kuzynem nad morze i ona siędziwnie patrzyła na moją koncepcje , ze założę kostium kapielowy - a mnie było nieswojo biegać z gołymi "cyckami"; a już na pewno nie biegałabym w tym wieku z gołą dupą Ale to też nie wiek na stringi. W ogóle moim zdaniem stringi są generalnie nieeleganckie i nie załoz.yłabym nigdy , przenigdy stringów na plaży , no ale co kto woli. Ale u małej dziewczynki to niedopuszczalne. Ona nie ma się ubierać erotycznie

Gość jak ja miałem 8 lat
nie pokazywałem już swojego siusiorka.

Gość Penia
ja uważam,że trzeba ubierać się stosownie do wieku,dla mnie stringi dla 8-latki są nie do przyjęcia

Gość petrochemia
A to wszystko jest śmieszne... małe dziewczynki wstydzą się biegać nago ( albo w samych majteczkach) na plaży, a dorosłe kobiety same się rozbierają i nie czują wstydu... ;-)

Gość a gruba 50 latka
w stringach to normalne???????

Gość rozumiem
12 latka w stringach, ale 8 latka??

Gość to jest chora matka
może mundurki dla 8 latek typu stringi???

to jest przegięcie... nie zabierajmy dzieciństwa ubierając je w stroje dla dorosłych.... przeciez teraz tyle ladnych kostiumów dla dzieci... ale nie STRINGI ?? :O

Gość ja myślę
ja myślę, że pod kontrolą rodziców jest to dopuszczalne. Dzieci w wieku 7 - 12 lat uwielbiają upodabniać się do dorosłych. W szczególności tyczy się to również sposobu ubierania. Jest to dla dziecka rodzaj zabawy. takie jest moje zdanie.

Gość WG MNIE TO OKROPNE
I TYLKO PEDOFILE SIE CIESZA

Gość pozwolić
Jak ma latać z gołym tyłeczkiem i schylać się podczas zabawy pokazując "pewne rzeczy" niepewnym panom, to niech lepiej ubierze już te majteczki typu stringi i zakryje wstydliwa część ciałka.

Gość prawie
koniec lata i problem zniknie na okres 9 miesięcy. Hi Hi jakoś dziwnie wyszło 9 MIESIĘCY.

Gość katyay
ja tak tylko nawiasem... W konkursach tanecznych obowiazują bardzo rygorystyczne przepisy co do ubioru tancerzy. Nawet dorośli nie moga mieć bielizny typu stringi. Linie ciała które mają być zasłonięte są ściśle określone. Tym bardziej nie rozumiem dlaczego małe dziewczynki występowały w strojach opisanych przez kogos powyzej. Chyba ze był to bardzo amatorski konkurs prowadzony przez amatorów