Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara-37

kostium kąpielowy typu stringi dla 8 latki

Polecane posty

Gość eridanna
To lekko chore ,tak ubierać tak małe dziecko .Natomiast ciekawe jest to o czym pisałyście ,mam młodsą siostrę ,która w wieku 9 lat nie pokaże się na plaży bez stanika chodz nic tam jeszcze nie ma ,do zakrywania .Notorycznie przymierza moje rzeczy, od strojów plażowych po bieliznę ,wręcz zakrada się do szaf .Ja mam mało ciuchów , ale u naszej ciotki wręcz szaleje-kiedyś wywlokła i nakładała na siebie jej wszystkie bikni z komicznym efektem . U mnie to przebiegało dużo spokojniej .

Gość Facet w strinagch
Witam ja mam 15 lat , jestem chłopakiem . Noszę stringi ale nie jestem gejem , moi rodzice o tym wiedzą , byłem nad morzem na wakacjiacvh i też miałem stringi jako kompielówki . Ja w domu powiem wam osobiscie nie mam żadnej innej bielizny oprócz męskiech stringów . Moim zdaniem , może nie wszyscy chłopaki w moim wieku noszą stringi (chyba jestem wyjatekim) , ale poprostu są one dla mnie wygodne , nie wszytkie trzeba na dobre natrafić . Nie każdy chłopka w strinagch wygląda sexowinie , nie bede się chwali tylko taki jest temat , ale np: Na moim ciale wyglądają zajebiście pośladki mam łande opalone umięsnione , jak reszte ciałą . Moja dziewczyna też nosi stringi , i jest Ok . A co do 8 latki , to nie wiem to trochę przesada 8 latka w stringach .....

Gość Facet w stringach
Witam bardzo przepraszam za pomyłkę w e-mialu pomyliłem z innym , ten mój to bb5@amorki.pl . Za pomyłkę przepraszam osobę której e-mail napisałem .

Gość w stringach
Hmmm tez jestem chlopakiem i nosze stringi i tez mam 15 lat jak przed mowca... nosze je na codzien nie raz mam bokserki. Ale tak jak pisala osoba wczesniej to raczej bym nie wyszedl nad morze albo nad jezioro w stringach. Sam sie wstydze niekiedy chodzic po domu jak moja mama mnie widzi.. A tak do tej dziewczynki to juz widzialem na plazy taka sama sytulacje dla mnie to przesada zeby dziecko w takim wieku chodzilo w stringach po plazy i kazdy na nia patrzyl napewo kiedys bym tak corki nie puscil na plaze.

Gość stringusie
no włąsnie widzisz można nosic striongi i nie być gejem .... a czy twoi koleczy / kolezanki wiedża ze nosisz stringi np na w-f ? w dzisiejszych czasach nawed ubiur prowokuje do przezywania o pedał albo o gej ?

Gość w stringach
nikt nie wie z moich znajomych tylko przypadkiem jeden z kolegow zobaczyl ale nikomu nie mowil przyjal to bardzo normalnie.. i nie wzial mnie za zadnego geja :) a na w-f nie przebieramy sie to mam spokoj :D

Gość Bawar
Ludzie, opanujcie sie, taki rodzaj bielizny jest do łózka, a nie do ubierania na co dzien, to jest po prostu chore, jak mozna latac z odslonietymi 4 literami, nawet jesli sa sexy, dla mnie jest to OgrOmnie niesmaczne... a pozniej dziwota, ze jest tyle gwaltów...

Gość Bewar
Czy wspomniałem że jem stolec hipopotama?

Gość no ico
to ze nosze stringi to moja sprawa

Gość no ico
ja nosze stringi od 6roku,mi to nie przeszkadza

Gość miła jak zawsze
,,dokladnie mialam 11 lat, zaczely mi juz rosnac piersi, rodzice kazali mi biegac po plazy w samych majtkach. ja nie chcialam ale zaczeli sie smiac, no przeciez nic tam nie masz hahaha. do konca zycia to zapamietam. wiem ze nie na temat, ale dziecko tez sie moze zle z tym czuc'' 11letnia dziewczynka w samych majtkach?? Współczuję:( no fakt 8 latka w stringach to przegiecie ale to sprawa jej rodziców.A co do chłopców czy mężczyzn w stringach mam jedno zdanie- idiota albo pedał:)

o boze! 8 lat i stringi?? to co ona bedzie nosic za parę lat??

Gość Ludzie!!
Ta dyskusja już trochę się pomieszała. ;/ Kostiumom kąpielowym typu stringi mówię NIE! I czy to jest 8 latka czy 30 latka! NIE, NIE, NIE !! Ośmiolatka jest za mała na stringi, które ubrałaby nawet pod spodnie, ale trzydziestolatka niech sobie nosi, ale pod spodniami, nie na plaży. Dlaczego dzieci mają oglądać na plaży jakieś dziwki w stringach? Ale dlaczego twierdzicie, że ośmiolatka, czy nawet sześciolatka ma chodzić z gołą dupą? Przecież one się wstydzą! Co to takiego że założą zwykły - czy jednoczęściowy czy dwuczęściowy (nawet taki stanikowy prosty i zasłaniający co trzeba) - strój kąpielowy ?? Ej no ja jak miałam 4 lat to już na 100% chodziłam w stroju kąpielowym. NO HELOOOŁ! To co że takie dziewczynki nie mają biustu ale one się wstydzą. Jak dla mnie to 2-letnie dzieci też powinny chodzić w majteczkach po plaży, bo srają i sikają w wodę, a ja się mam w tym kąpać ;/ I nie mówcie mi, że np. 6 latki w stroju kąpielowym, takim jak bikini (z dwoma trójkącikami płaskimi), wyglądają jak dziwki!!!!! No ludzie, opamiętajcie się. W takim czymś właśnie wyglądają dziewczęco i słodko. A ja jak mam 13 lat, to co też mam chodzić na golasa po plaży? Przecież jestem dzieckiem i nie mam biustu jak dorosła kobieta. !!! Ludzie, zastanówcie się, co wy piszecie ;/ To, że nie mam biustu jak dorosła kobieta, nie znaczy, że wcale go nie mam! Bo w tym wieku on zaczyna rosnąć!! Czyli podsumowując: Wszyscy ludzie w każdym wieku powinni nosić stroje kąpielowe, ALE NIE STRINGI!!! Dzieci też się wstydzą i niech noszą stroje kąpielowe!!!

Gość ttty
8 latka jeszcze spokojnie może chodzić toples,przecież nic tam jeszcze nie ma do zakrywania.

Gość Polemizator
A jak 20-tokilkuletnia kobieta ma badzo male piersi (praktycznie ich nie ma) to tez ma bez stanika chodzic? Poza tym dyskusja nie tyczy się czy owe dziecko mialo chodzic bez stroju ale o to ze nie w stringach bo to jeszcze gorzej niz nago.

lekka przesada dziecko w takich majteczkach--raj dla pedofili

Gość dobra , dobra ....
hahah .... 8 latka juz wie co bedzi erobic w przyszlosci :D .... Mama tez !... hah :D