Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abigejl

czy mogłyście zaszkodzić dziecku?

Polecane posty

Gość abigejl

pytam, bo ja np. nie planowałam ciąży i kiedy już w niej byłam, ale o tym nie wiedziałam brałam tabletki na odchudzanie, mocne. a poza tym była impreza a na niej sporo alkoholu i papierosy. też tak miała któras z was i mimo obaw urodziłyście zdrowe dzieci? a tak poza tym czy którejś z kobiet na forum zdarzylo sie, że urodzila chore dziecko, bo z tego co widze to same zdrowe dzieciaczki i zadowolone mamusie :) czy po prostu o tym sie tu nie pisze. czy, jeśli jest taka mama, to czy obwiia siebie za taki stan i podejrzewa, że to co zrobiła moglo spowodowac taki stan? ja sie strasznie obawiam, chociaż gin powiedział, ze nie ma powodu (może nie chcial mnie po prostu martwić ?)

Gość mamulka
Jak tylko zaszłam w ciążę miałam okropną grypę i zażerałam się aspiryną, czego nie powinno się robić. No ale nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Później całe 9 m-cy zamartwiałam się czy dziecku nie zaszkodziłam. Ale urodziło się zdrowe, śliczne i ma już 4 lata :) Pozdrawiam :)

moja bratowa od poczatku ciazy pila alkohol nie duzo ale pila, jak karmila pila dalej: dzieci zdrowe, dobrze sie rozwijaja... moja siostra nie pila kawy, zadnego alkoholu, wczasie karmienia uwazala co pije co je a dziecko co chwile chore....

piłam, paliłam, chodziłam po górach, jeździłam na rowerze, spałam pod namiotem. Oczywiście nie wiedziałam że jestem w ciąży. Dziecko urodziłam zdrowe, ale strasznie się bałam

ponoć w tak wszesnej ciaży rzadko co może zaszkodzić. mi sie jednak zdarzyło poronienie po operacji, którą miałam w pełnej narkozie do tego zdjęcia rtg i dużo tramalu. płod sie nie rozwinoł. ale to ekstremalny przypadek. pozdrawiam

ja nie widxac ze jestem w ciazy, latalam na solarium (to bylo lato :( ) opalam sie intensywnie na prawdziwym sloneczku i oblewalam zdana mature (ledwo co doszlam do domu) a po 5 dniach dowiedzialam sie ze jestem w ciazy... urodzilam zdrowego synka, ale stracha mialam :(