Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magol

chce otworzyc lumpeks

Polecane posty

Gość magol

czy ktos moglby mi podpowiedziec co, jak i dlaczego? bede wdzieczna.... :-)

ZARAZ CIE ZLINCZUJĄ ale na serio, jak chcesz prowadzić firmę skoro zero inicjatywy z twojej strony?

Gość magol
zero inicjatywy? czy to zle, ze chce na forum o tym pogadac?

Gość ++lol++
mój kumpel nie dawno otworzył więc co nieco o tym wiem 1. zarejestruj działalność gospodarczą 2. musisz oczywiście mieć lokal 3. potrzebujesz sprzęt tzn biurko stojaki na ciuchy i wieszaki (duuużo wieszaków) 4. musisz kupić ciuchy - on kupił w Szwajcarii musiał je oclić bo Szw nie jest w UE no i zaczął je segregować wieszac na wieszaki i sprzedawać 5. przydałaby się jeszcze odpowiednia reklama przeca ci już napisołem jak to zrobić więc co jeszcze sie pytosz

Gość tralalajj
Ona by pewnie chciała żeby jej jeszcze na tacy podać ciuchy ...

Gość opaliska
Przestancie jechac po niej przecież tylko zapytała

Gość magol
dzieki wlasciwie to wiem, interesuje mnie jak sie prosperuje w takim biznesie myslalam o tym dawno temu.... ale jakby nie na powaznie teraz wpadlam na to znow - przy moim bloku jest pusty maly lokal wolnostojacy sklepik, do tej pory byly tam spozywczako-warzywniaki, ale prosperowaly kiepsko! miejsce jest nawet ok na przeciwko jest sklep kosmetyczny... moze to nie jest zly pomysl? warto na powaznie sie nad tym zastanowic? troche ryzyko ale przeciez ten kto nie ryzykuje nic nie ma!

Gość magol
tralalajj - spadaj! o! nawet sie rymuje.... :-) ja pytam tylko.... moze lepiej wlacz sie w inna rozmowe o np. udawanych orgazmach!!!!