Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tresch

pomocy jaki depilator

Polecane posty

Gość idz do media markt
i kup sobie zolty braun- ok 100 zl, 2 biegi i bez tych bajerow, one wg mnie i kolezanek nic albo niewiele daja a cena jest wieksza o 200 zl, pozdro

Gość tresch
prosze o wiecej wypowiedzi, czy wy kobiety sie nie depilujecie? wszystkie z wloskami chodzicie???? powiem tak raz sprobowalem, za namowa... i boli jak cholera - moze dlatego ze mezczyzni maja glebiej wlosy osadzone pomocy......

Gość Madzia O.
na poczatku mialam Rowente - bez bajerow 1 predkosc,byla dobra.Potem Phillips w nasadka chlodzaca,nie polecam.Teraz mam Braun Silk epil eversoft i jestem zadowolona.Ale nodi nigdy nie pozostaja gladkie 4 tygodnie jak objecuja reklamy.

Gość tresch
halo, pomocy..... ktory wybrac..... ....????

Gość forum Zdrowie i uroda

Gość tresch
pisalem tam ale nikt mi nie odp chodzi mi o te dwa modele ktory??? aaaaaa

Gość Benek
Lut-lampa do opalania (ogniem) lub kombinerki-do wyrywania

Nie znam tych modeli ale sama mam philipsa boli strasznie i daltego korzystam obecnie z wosku ale słyszałam że braun jest lepszy. PS warto tez zwrócic uwage któy ciszej chodzi bo mnie szlak trafia nie dość ze cierpie to jeszcze mnie potem głowa boli:) Wybierz brauna jeżeli już tak koniecznie chcesz kupić Podkreślam że znam tylko zwykłego prostego philipsa

zdecydowanie Braun! nawet niekoniecznie drogi, jezeli nie wymagacie jakichs spelcjalnych nakladek chlodzacych to wystarczy chocby taki model http://www.electro.pl/produkt-BRAUN_Depilator_2170_Solo_Eversoft_28wysylka_od_12_zl_29_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-59320,192.html uzywam depilatora od lat to tez moge kompetentnie firme polecic,pytajcie o co chcecie;)

Myślę, że te z Brauna są fajne. Jeśli przymieżasz się do zakup, to luknij sobie na electro.pl. Mają bardzo duży wybór, a produkty ze znanych firm, naprawdę wysokiej jakości :)