Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarlet23

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Scarlet23

Witam Was Kobitki!Zaczynam swoją historię:Otóż przez kilka lat miałam nieregularny okres.Potrafiło go nie być nawet przez pół roku.Potem zaczęłam chodzić z tym do ginekologa i zalecił tabletki anty.na unormowanie,np Stediril.Nadal się nie poprawiało,więc brałam Mikrogynum 21.Potem Luteina.Od jakiegoś roku mam regularny(prawie) okres.Kochałam się z moim facetem i "skończył we mnie"-oboje tego chcieliśmy,ale czy jestem w ciąży??????W sumie nie mam okresu od 15 dni,bolą mnie piersi i podbrzusze,mam duży apetyt,jestem śpiąca...natomiast nie wymiotuję.Proszę o radę...Test zamierzam zrobić na końcu miesiąca...Pozdrawiam...

Gość alinkaaa
skoro masz takie cykled ziwne to zadna z nas Ci niestety nie pomoze.zrob test albo jak sie mocno stresujesz to tes z krwi w szpitalu i wszystko bedzie jasne

Gość mimi10001
on sie zabezpieczyl?a czy byly to twoje dni plodne???

Gość skoro test zamierzasz zrobic
na koniec miesiaca to dopiero na koniec miesiaca dowiesz sie czy jestes w ciazy - tu nie ma jasnowidzow i nikt w twojej macicy nie siedzi :P

Gość Scarlet23
Nie zabezpieczył się

Gość Scarlet23
Ale dzięki za pomoc...Pozdrawiam Was Kochane....

Gość Twoja macica
jestes w ciazy :)

Gość Scarlet23
No chyba niestety NIE...wczoraj dostałam okres...Noi się zawiodłam....Sama nie wie,co o tym myśleć..Mój facet chce mieć dziecko...ale co się dzieje????????

Scarlet23 zamiast brać leki antykoncepcyjne i luteinę zrób sobie badania hormonów. Dziwi mnie że lekarz Ci tego nie zlecił i dał Ci luteinę.

Gość Scarlet23
Kochana-leków anty. nie biorę już od ponad roku.Teraz chcę mieć dziecko a tu nic!!!!Jestem zawiedziona!!!

przepraszam żle napisałam ;) zrób sobie badania :) wszystko zależy czy starasz się od tego cyklu czy dłużej ;)

Gość marakuja
a jaki kolor moczu masz??? bo noromalny ma zultawy a jak w ciazy to az pomaranczowy taki zulty razacy

Scarlet23 - na innym topiku napisałaś, że (z powodzeniem) od 3 lat stosujesz stosunek przerywany... :( Wciąż uważasz, że to niezawodna metoda? :P A może by tak trochę poczytać o antykoncepcji, co ?

Gość student_medycyny
Jestem pewien że zaszlaś w ciążę, przykro mi, zgloś się do swego ginekologa prowadzącego ciąże i na usg w celu potwierdzenia. Ale myślę że jesteś na 100%!

Gość Scarlet23
Kochane Kobietki wyjaśniając: -nie używam żadnych tabletek anty.od jakiegoś roku -staram się o dziecko od niedawna,ale kiedyś też chciałam i nic... -mój facet chce mieć dzidzię i nalega(ja też chcę) -brałam Luteine-myślałam,że to pomoże...ale czy pomogło??Chyba nie... -noi ten nieszczęsny okres,który przyszedł wczoraj...tyle,że jest troszkę dziwniejszy,bo z dużymi skrzepami...czuję,że za długo nie potrwa... więc w ciąży mogę nie być...

Scarlewtt ja dokładnie mam to samo i leczenie i skrzepy i wszystko. Odezwij się co i jak?

Gość Scarlet23
Do Anka: No to jesteśmy już dwie...Pozdrawiam Cię!

Gość Scarlet23
Sory do Anetka....

Gość Scarlet23
Czy mój okres może być brązowy od jedzenia kupy? Bo nie ukrywam iż zjadanie wlasnych ekstrementów uznajemy z partnerem moim za cudowną grę wstępną!! Czy przegralam życie?

Gość Scarlet23
Dziś ostatni dzień okresu.Skrzepy mniejsze,ale były...Jeszcze żaden okres do tego,nie był taki.Skrzepy były sporadycznie a ten wyjątkowo w nich cały...Ciekawe,czy to coś znaczy?!

Gość Scarlet23
Nie podszywaj się podemnie,bo to nie czas ani miejsce!

Gość Scarlet23
Ojej chyba po Postinorze znów zaczynam gadać sama ze sobą... Idę coś zakąsić, może podgrzeję w mikrofali kupę mego pieska azora i spalaszuję ją oglądając seriale na kanale Romantica... I nie czas i miejsce na brązowe skrzepy, smakują jak snacki serowe... Mniam...

Gość SYLWKA
Prawie jestem pewna że byłaś w ciąży.Najważniejsze są pierwsze dwa tygodnie więc jeśli będzie ci się znów spózniała @ to uważaj na siebie,żadnych leków,alkoholu ani mocnego seksu.Jeśli będziesz plamić to natychmiast do lekarza.Są specjalne testy do ciąż In Vitro które wykrywają ciąże już po 6 dniach od zapłodnienia.Można je stosować w zwykłej ciąży.Są nie drogie! Zyczę powodzenia w następnych staraniach. Możesz zacząć od zaraz.

Nie nos ory jak to byłas. JA również brałam luteine na wyregulowanie okresu bo podobno na jajniku mam mnóstwo pecherzyków co świadczy o cykleach bezowulacyjnych. Okres pojawiła mi sie w 10 dniu brania luteiny. Niestety miałam sposor skrzepów jak nigdy. nie weim czy macica mi sie oczywściła czy co, ale okres zwykle miałam d 7 dni a teraz 4, 5 dnia praiwe nic nie miałam . i co wy na to?