Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona lat 26

Skutki uboczne brania tabletek antykoncepcyjnych!

Polecane posty

Gość ona lat 26

Biore od tygodnia i: -jest mi czesto niedobrze :( -mam wrazenie jakbym nie trawila normalnie:( -jakos mi goraco:( -czuje sie ociezala :( Czy ktoras z was miala jakies podobne objawy?:(

Gość ona lat 26
dodam jeszcze: -czesto jest mi niedobrze :(

Gość ona lat 26
kurcze dziewczyny prosze o pomoc,czy to normalne objawy? czy takie bywaja? nie wiem czy tylko ja tak reaguje :(

Ja biore tabletki i nic mi sie nie dzieje.Wiesz to dopiero poczatek barnia takze mozesz sie tak czuc.A jakie bierzesz tabletki???

Gość pewnie żle dobrane tabletki
do gina, bo wątroba ich nie toleruje. To nie są normalne objawy zażywania tabletek

Gość ona lat 26
heja dzieki :) Jeanine,wiem ze tak bywa na poczatku z kazdymi tabletkami,wiec jak wezme inne tez moge miec takie objawy :(

Gość ona lat 26
kiedys kilka late temu bralam Cilest,najpierw inne tabletki w trakcie ktorych tez czulam sie zle,a potem zmienilam na Cilest i wlasciwie nie wiem czy po prostu na tych wczesniejszych mialam te objawy przez pierwsze 3 mce,czy byly zle dobrane.

ostatnio jak bylam u gina na badaniach kontrolnych to byla wlasnie taka jedna dziewczyna ktora sie zalila ze jest jej bardzo niedobrze wlasnie po tych tabsach.Takze moze to wina tabletek.

Gość ona lat 26
objawy ktore mam nie utrzymuja sie caly dzien,ale np.godzine dwie.

Gość ona lat 26
o kurcze blade,a czy on moze tak od drugiego opakowania przepisac inne?i czy to nie ma wplywu na organizm?

nie ma na to wplywu.Spokojnie mozesz wziasc inne.Tylko musisz pojsc do ginekologa

Gość ona lat 26
no wiem,ale do konca listka musze polknac te :( zeby miec zabezpieczenie,jak bede sie tak dalej czula przestane w ogole brac :(

no jasne musisz wziasc do konca.A potem zaczac kolejne nowych.

Gość ona lat 26
wiem tylko do konca listka pozozstalo jezu ile dni :( a ja sie bede meczyla i znowu czekala tyle na wizyte :(

Gość spokojnie***
jesli to twoje pierwsze pierwsze tabletki, to nudności na początku stosowania są jak najbardziej w porządku, z reszta przeczytaj ulotkę o skutkach ubocznych, poza tym pigułki bajlepiej łykac wieczorem, wtedy złe samopoczucie sie przesypia ;-) tydzien brania pigułek to nie wuystarczająca ilość czasu, żeby strwierdzic czy organizm dobrze je toleruje, niepożadane objawy występuja czesto przez pierwszych kilka op.

Gość trzeba zrobić
próby watrobowe dopiero przyjmować tabsy, a moze trzeba je zmienić

Gość sro
j a nie mialam zadnych takich odczuc, ale do tej pory a juz przestalam brac jakies 2 lata temu walcze z owlosieniem np. na piersiach, przy baczkach :/ straszne... nikomu nie polecam pakowania w siebie chemii, ja bralam pol roku. Nie warto.

Gość ona lat 26
wiem ze sa skutki uboczne,ale moze bylo tak ze to owlosienie mialo sie pojawic,tylko tabletki zmniejszyly objawy.no teraz czuje sie troche lepiej,wiem ze jakby ociezalosc jelsi chodzi o uklad trawienny jest spowodowana tym ze tabletki jednak spowalniaja trawienie.czytalam i rzeczywiscie objawy niepozadane moga utrzymywac sie i kilka miesiecy :(