Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa

bardzo prosze przeczytajcie i pomozcie....

Polecane posty

Gość mysiaaa

witam wszystki mam pewien problem ... kochalam sie w dni plodne z chlopakiem....to był wieczór stosowalismy antykoncepcje w formie prezerwatywy... jestem pewna ze wtedy bylo wszystko wporzadku..... bo wyciagnoł ze mnie duzo wczesniej zanim skonczyl..... to bylo pod namiotami..... nastepnego dnia z samego rana znow doszlo do zblizenia ale wszedł we mnie i wykonał tylko pare ruchów(nie mial prezerwatywy) i twierdzi ze bylo wszystko wporzadku ufam mu i wiem ze tak bylo... problem tkwi w tym ze spoznia mi sie miesiaczka tydzien i mam pytanko czy plemniki mogly na nim przezyc do rana(rano był suchy) i czy moge byc w ciązy bo wieczorem dzien wczesniej po wytrysku wytarł go tylko chusteczką(napewno wiecie jakie warunki sa pod namiotami)... prosze o pomoc PAulina 19

Gość jak pod namiotami
..to ciąża jak w banku. W domku kemingowym byłoby bezpiecznie, w pensjonacie też. Hotel - ciąża. Dlatego trzeba starannie wybierać zakwaterowanie kiedy się jedzie na wakacje.

Gość mysiaaa
dzieki qwa za taka pomoc!!!!:/

Gość lubie piatek
trudno powiedzieć uważam że raczej nie powinnaś być w ciąży ale z drugiej strony zachowałaś się mało odpowiedzialnie nie chcę cię oceniać sama to przerabiałam mi się udało trzymam kciuki

Gość lubie piatek
a miesiączka może się spóżniać z wielu powodów np upał

Gość lubie piątek ma rację
a stres też robi swoje...

Gość mańka21
Prwdopodobieńtwo że jesteś w ciązy jest bardzo małe, jednak jest. Najlepiej zrób test, wtedy się uspokisz. A okres może się spóźniać chociażby przez zmiane klimatu czy też upał. Pozdrawiam

Gość mysiaaa
dziekuje wszystkim...:(

Gość głowa do góry
trzymamy kciuki

Gość plusak
plemniki mogą przeżyć nawet 72 godziny czyli 3 dni jeżeli wytarł Go tylko chusteczką jest taka możliwość że mogłaś zajść w ciąże ale nie konicznie. świadomość tego że mogłaś zajść w ciąże też robi swoje a może masz po prostu problemy z układem rodnym powinnaś iść i przebadać się lekarz stwierdzi czy to ciąża a ty będziesz miała pewność. POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI!!!

Gość fghfgjbh
A wiecie czego się dowiedziałam od mojej ginekolog? Plemniki podczas stosunku mogą się wydostawać, przez CAŁY czas, nie tylko w momencie wytrysku, jest to niezauważalne, więc coś takiego jak stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcyjna.

Gość kinga22
mało prawdopodobne mysleze bedzie oki a okres ci sie spóznia bo moze za bardzo sie tym stresujesz wyluzuj a nastepnym razem bedziesz wiedzic co robic.pa

Gość biedrona w kropki zielone
boze...a nie prosciej sie zabezpieczac ta prezerwatwa??sczegolnie jak sie ma dni płodne??w cyzm ona wam przeszkadza co??ludzie no troche pomyslunku trzeba mieć, coś w głowie, ludzie nieodpowiedzialni a potem ciąża