Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Madzia_ nie wie co zrobi膰

olejek rycynowy- do czego?

Polecane posty

Go艣膰 Madzia_ nie wie co zrobi膰

do czego mo偶na wykorzysta膰 olejek rycynowy? wiem, 偶e jest to srodek przeczyszczaj膮cy ale s艂ysza艂am te偶 o innych jego "cudownych" w艂a艣ciwo艣ciach..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka_sama
Ja go u偶ywa艂am jako maseczke do w艂os贸w. Trzeba go troszke podgrza膰, bo jest strasznie g臋sty, nastepnie wciera sie go w skore w艂os贸w. Przyspiesza ich rosni臋cie. Jedyny feler to taki, 偶e w przypadku blondynek pojawia sie ciemniejsze odrosty. Ni i najwa偶niejsze - aby go sp艂uka膰, trzeba CO NAJMNIEJ TRZY razy umyc g艂ow臋. Raz zrobi艂am to tylko dwa (a mia艂m wtedy d艂ugie w艂osy), nast臋pnego dnia sp贸藕ni艂am sie do pracy, bo musia艂am myc g艂ow臋 na szybciora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssmarta
kiedy艣 przeczyta艂ysmy gdzie艣 z siostr膮, 偶e olejek rycynowy wzmacnia rz臋sy - i smarowa艂ysmy te rz臋sy tym olejkiem... nie pami臋tam, czy cos rzeczywi艣cie wzmocni艂, ale wtedy wierzy艂ysmy w to tak mocno, 偶e chyba widzia艂y艣my rezultaty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozna uzywac do
- maseczka na wlosy- wzmacnia - smarowac rzesy codziennie przed snem, przy pomocy szczoteczki po tuszu (czystej)- sa mocniejsze i dluzsze- sprawdzone - smarowac codziennie paznokcie- nie rozdwajaja sie i nie lamia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missmarta
czyli jednak nic sobie nie zmysli艂y艣my z tymi rz臋sami. zreszta ostatnio w jakich艣 babskich gazetkach czyta艂am co艣 o cudownym dzia艂aniu olejku rycynowego i tam pisano o rz臋sach i w艂osach. nowo艣ci膮 s膮 dla mnie paznokcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jucha
ja olejku rycynowego u偶ywam do smarowania paznokci i sk贸rek,przyznam, szczerze 偶e dzia艂膮 super tylko jest bardzo艂usty i trzeba byc cierpilwym az chopcia偶 minimalnie si臋 wch艂lonie

Udost臋pnij ten post