Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysta nie mylić z wódką

Topik dla czyściochów

Polecane posty

Czyściochy też chcą mieć swój kącik :) Własnie wyszłam spod prysznica, czego i Wam życzę bo to wspaniałe uczucie swieżości odejmuje też kilogramów :D

no fajnie, jestem sama :P

Gość a ja mam faceta pedanta
no wlasnie tutaj powinien byc moj facet :D:D:D

jak sie dowiedzialam kiedy nie bylismy jeszcze razem ze on siedzi cdziennie wieczorem w lazience 1h teraz jestesmy ze soba i mi czasami wstyd, nie mieszkamy ze soba ale jak piszemy na gg czy sms i ktores znasmowi ze jest wieczor i idze sie wykapac to mi to maksymalnie zajmouje 10 min!!! no czasami chwilke dluzej z depilacja z myciem zabkow a jemy to zajmuje 1h piling twarzy raz w tyghodniu :D mazaz sorstka gabla itp itd :P (on) zabki myje 3 razy dzienni po 5 min + przed kazdytm wyjsciem z domu (do siasiadow i do sklepu tez) W te upaly to prysznic 2 albo 3 razy dziennie... masakra :D

u mnie w rodzinie też same czyściochy, w tym jeden pedant, włazi pod prysznic po 4 razy :D

4 razy dziennie znaczy się :) teraz też okupuje łazienkę

Gość nie jestem pedantką
raczej bałaganiarą.;) jednak spędzam w łazience ponad godzinę dziennie. prysznic trzy razy dziennie, mycie zębów po każdym posiłku i przed wyjściem z domu, dokładnie doprasowane ubrania i codzienna zmiana bielizny (w te upały wszystkiego) to nie jest jakieś bycie czyściochem, ale coś normalnego.

Gość kociamberek
Oprócz tego że biorę prysznic kilka razy dziennie (o ile mam możliwość, a jak nie to cierpię), piorę i myję wszystko co wpadnie mi w ręce. Mam manię porządku i czystości. Na jutro zapalnowalam pranie poduszek i kolder. Kotoś tak ma jeszcze?

Gość boj
dobrze ze z wami nie mieszkam bo ja lubie plywac we wlasnym sosie

Gość kociamberek
Też się cieszę że ze mną nie mieszkasz :)

Gość jesienna slota
A ja mam faceta...gratuluje 10 min! Ja bym nie zdazyla w tym czasie zmyc makijazu, umyc zebow i nalac wody...a gdzie kapiel, depilacja, balsamik...ze o relaksie nie wspomne?

Gość 10 minut to ja nakladam balsam
na cialo,kremuję twarzy i rozesuje wlosy:-oja caly pobyt w lazience moze ograniczac sie do 10 minut?:-o

Hej jak tam czyściochy? Juz po porannym ożeźwiającym prysznicu? Tym, którzy dojeżdżaja do pracy środkami komunikacji miejskiej w tym sobie przesyłam wyrazy współczucia :P

Gość chefta
do- a ja mam faceta pedanta-on wcale nie jest pedantem,wiekszosc osob spedza tyle czasu w lazience robiac to wszystko co twoj facet, Mi depilacja,kopiel,mycie glowy,suszenie jej,malowanie paznokciitd zajmuje min,1,5h Oczywiscie facet tego nie robi ale inaczej pielegnuje swoje cialo(kapiel nie jest na wyscigi,wiec moze tyle trwac)Powinnas sie cieszyc ze masz czystego,zadbanego faceta-jak moze cie dziwic ze ktos tak czesto myje zeby(i niewazne gdzie potem idzie),radze zastanowicsie nad soba bardziej dbac o swoje cialo-w takie upaly trzeba brac prysznic po kazdym przyjsciu do domu,a zeby myje sie po kazdy posilku...

a jak u Was z prządkami w domu? Powiem szczerze, że jak mam nawet porzestawiane książki na półce to mnie trafia i dopóki ich nie ulożę to na niczym nie mogę się skupić.

mam tak samo :) jednak w te upały odpuszczam sobie np. mycie okien

ale mi na prawde pozadny prysznuic zajmuje 10 min! łącznie z umyciem glowy, porzadnym wyszorowaniem cialka, umtyciem buzi specjalnym zelem i wyczyszczeniem zebow... 15 min to jak sobie robie piling stupek i depiluje pachy i nogi... a koszenie maszynka to jest na prawde chwilka moment :) No chyba ze zabieram sie za golenier calrego bikini na 0 to troszke czasu zajmuje :) ale to tak jakos zawsze robie w ciagu dnia z nudow co jakis czas :P No a teraz jak sa upaly mam wakacje to prysznic przed kazdym wyjsciem z domciu do znajomych czy chodzby na rowerek :) No i zawsze jak wracam z jeziorka a jestem codziennie to tez prysznic :) bo piaskownice na sobie przywoze :P

ps Nigdy nie susze glowy suszarka ... same wyschna :D A paznokciemam krotkie lamliwe i wogole ltykam witaminki i odzywki na paznokcie... Ale obcinanie paznokci, malowanie itp to robie w pokoju wiec nie licze :)

krem do twarzy, rk , balsam do ciala to mam wpokoju i to robie w pokoju przy ogromnym lustrze zeby lazienki nie blokowac moze dlatego mi wychodzi tylko 10 min :P

Gość brunet no czeeesc
Slowko do hefty >>>no nie pierd** ze codziennie malujesz paznokcie :O a jezeli tak proponuje wydac 20zl na lakier a nie 3 Co za badziew :O:O:ONie lakier ale laski o mamo !!!!!!!!!!!!!!!

ktos tam pytall o porzadek aktualnie mam burdel :D Ale facet wraca po 2 tyg nieobecnosci wiec sie szykuje wielkie sprzatanko :D (nie mieszkamy razem, mieszkam z rodzicami i rodzenstwem, tylko bezczelnie nie sprztaja :( )

Gość hmmm....
Nie mam siły sprzątać:( przez ten upał... czasem odkurzę i pościeram podłogi..resztę zostawiam na chłodniejsze dni :O

a ja mam koty z kurzu pod lozkiem warstwe ochronna kurzu na polkach brak miejsca na biurku PS musze sie pochwalic smieci z pokoju sobie wynioslam:P

Gość wiktorka
Wkurzają mnie paniusie które piorą codziennie po jednej bluzeczce :o O oszczędzaniu wody ktoś słyszał? O nie zanieczyszczaniu rzek chemią?

Gość qwertyhgfcx
up

Gość Garnier czysta skora
up

No jak tam czyściochy? Mało nas mało nas :( Ja właśnie wróciłam do domu, głodna jestem jak nie wiem co ale najpierw włażę pod prysznic :) czekam aż mąż wyjdzie z łazienki czeka mnie dzisiaj jeszcze duzo roboty, m.in.prasowanie :O przed wentylatorem chyba, bo sie wścieknę w tym upale Jutro ma byc jeszcze cieplej a ja mam impreze rodzinną :P zaprosiłam gości na 19 do ogrodu, chyba jako atrakcję wieczoru zafunduję im prysznic z węża ogrodowego :D Może ma ktoś z was przepis na jakąś szybką i dobrą sałatkę.

Gość chefta
ale ja wcale nie napisalam ze codziennie maluje tylko jak mi odprysnie...i takim lakierem ze ciebie nigdy nie byloby stac na tak droga rzecz...zajebiscie jak fececi wypowiadaja sie na temat damskiego makijazu a przy tym gowno sie na tym znaja:/

Gość chefta
ja wszystko robie w lazience bo nie lubie miec kazdego kosmetyku w innym pokoju:) wiec moze dlatego tak dlugo tam siedze

Gość Garnier czysta skora
a ja mam 7 osob w domu 3 lazienki ale i tak wszyscy kozystaja z jednej :P Wiec nie cierpie jak sie dobijaja chociaz ja i tak kapie sie ostatnia A kosmetyki mam w pokoju bo pokoj mam sama i mi jakos tsak polki pasuja, a zreszta w pokoju mam duze lustro :) takie od sufitu do podlogi :)