Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spam 1

cofneli mi debet na koncie

Polecane posty

Psia mać :( miałem sobie malutki debecik na koncie 1000zł od 4 lat i zdarzało mi się parę razy , że mi się nie pokryl i było ok . W tym miesiącu mi się nie pokrył , dostałem monit 7 ze mam wpłacic tysiaka w 14 dni wpłaciłem po 16 bo byłem na wakacjach a tu kupa nie mam debetu . 0 :( . 2 będzie na plusie wiec , ale czy mam szanse odnowic ten debet konto w PKO BP pomocy !!!!! Debet miałem 4 lata :(

Gość To tutaj się pytasz
???:( Zapytaj w banku.

Gość ja mam konto w śląskim
z debetu korzystam co miesiąc, robie opłaty, a potem do końca miesiąca wyrównuję debet do zera i w nastepnym miesiącu od nowa :)

Gość ile daja w śląskim
debetu jak nie ma sie stalego dochodu?moze wiecie

Gość nie dają

to chyba zależy od obrotu gotówką na koncie nie musisz mieć pieniędzy, byleby w ciągu każdego miesiąca był ruch na koncie, ja robię dużo przelewów, wszystkie opłaty swoje i rodziny, mam 3500 zł debetu

Gość Prinzesin
Miałam identyczną sytuację, też przekroczyłam debet- dostałam monit z info , że mam go spłacić w ciągu 14 dni. Niestety nie spłaciłam, więc zablkowali mi zdolnośc debetową. Pani w Banku -również PKO BP powiedziała, że muszę napisać pismo z prośbą o przywrócenie zdolności debetowej. Ostatnio jak wpłacałam pieniązki przy kasie to inna Pani powiedziała, że debet przywróci się automatycznie jak już konto będzie na plusie . Ztym, że przywrócenie nastąpi juz na nowy miesiąć.Czekam więć do sierpnmia i sama się przekonam, która znich miała rację;)

Gość no powiedz sama
a jak może byc tuch na konciwe jak nie ma pieniędzy?

robie kilkadziesiąt przelewów korzystając z debetu, a w ciągu miesiąca sukcesywnie uzupełniam debet tak, żeby z nowym miesiącem był wyzerowany

Gość ale ten ktoś nie ma stałych
dochodów więc nie może mieć debetu :P

Gość Musisz napisać pismo
do banku z wyjasnieniem , dlaczego .... Inaczej tobie zablokują konto i nie bedziesz mogła robic debetu przez pół roku