Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZALU PRZEZ TO DOSTAJE

CZY TO MINIE - MAM DOSC

Polecane posty

CZY ZNIKNA KIEDYS MI TE CHOLERNE CZARNE KROPKI Z NOSA? MAM ICH JUZ DOSC MAM JE OD TAK DAWNA ZE NAWET JUZ NIE PAMIETAM JAK WYGLADA MOJ NOS BEZ NICH CO TO ZA SWINSTWO I JAK SIE TEGO POZBYC? WYCISKAM CZASEM JAK JUZ JESTEM STRASZNIE ZDESPEROWANA ALE NIE DA SIE WYCISNAC WSZYSTKIEGO ZAWSZE CZESC (DUZA CZESC) ZOSTAJE POZA TYM KILKA DNI I ZNOWU SIE POJAWIAJA TWARZ MYJE TONIKIEM ANTYBAKTERYJNYM PROBOWALAM TEZ ROZNYCH MASECZEK OCZYSZCZAJACYCH (MOZE I POMAGAJA COS TAM ALE W BARDZO ZNIKOMYM STOPNIU) NIE WIEM CO Z TYM ZROBIC? MOZNA TO JAKOS USUNAC? I CZY TO WOGLE ZEJDZIE KEIDYS SAMO A JESLI TAK TO KIEDY? TERAZ MAM 23 LATA

to ja twojego tez nie przeczytam

Gość co to za roznica
czy capslockiem czy nei capslockiem jakas durna jestes podobno na wagry dobry jest seks i tyle po zatym mozesz sprobowac papki maka woda i miod w dowolnych proporcjach byle bylo geste i masuj twarz jak bedziesz zmyc bedziesz czula pod palcami wagry

Gość widac_
widac ze to jakis mlot bo nie wie ze sie nie pisze caps lockiem

wczesniej pisalam nie raz i nikt nie robil problemu dajcie se spokoj ja wiem ze jest goraco ale wyrzywanie sie na innych nie przyniesie wam ochlody :O

up

dobre są płatki oczyszczające na nos np. z Nivea lub Clearasil ok. 15 zeta za 60 płatków lub pojedyncze za 2-3 zł ps. CapsLock ma swoje znaczenie na necie i temu się go tu nie używa :P

Gość huanita
jakie ma znaczenie caps lock?