Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Innesia

Wybielacz

Polecane posty

Go艣膰 Innesia

Prosz臋 pom贸偶cie.Niechc膮cy wyla艂o mi si臋 odrobina 艣rodka wybielaj膮cego na elastyczny br膮zowy kostium k膮pielowy. Powsta艂y rozja艣nienia...czy da si臋 co艣 zrobi膰 jeszcze aby przynajmniej nie by艂y tak widoczne np.zafarbowa膰 ???Poradzcie!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ta od but贸w
kup najta艅sz膮 herbat臋 ekspresow膮,zaparz j膮 w misce,po wyj臋ciu torebek z herbat膮 zamocz w esencji kostium. Po takiej k膮pieli powinny znikn膮膰 艣lady po wybielaczu,a w najgorszym wypadku powinny by膰 mniej widoczne. Po takim farbowaniu bielizna nie farbuje w praniu. W ten sam spos贸b mo偶na ratowa膰 "by艂e" bia艂e biustonosze. Napisz jak Ci posz艂o:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂e biustonosze
w czarnej herbacie???!!! i zafarbuj膮 na br膮zowo tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
b臋d膮 be偶owe i nabior膮 po艂ysku,tak jakby by艂y nowe :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂e biustonosze
aha,dzi臋ki za rad臋 :) a ja zawsze wyrzuca艂am,a teraz b臋d臋 mia艂a be偶owe :) super pomys艂,dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
odcie艅 be偶u zale偶y od tego jak mocn膮 zrobisz esencj臋 i jak d艂ugo bb臋dziesz trzyma膰 w niej bielizn臋. Moim zdaniem lepiej mie膰 biustonosz be偶owy wygl膮daj膮cy jak nowy,ni偶 "by艂y" bia艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
nie ma za co ,bia艂e biustonosze :)) Ja tak zawsze robi臋,firma kt贸rej mam wi臋kszo艣膰 biustonoszy bardzo si臋 zepsu艂a-szybko 偶贸艂knie bielizna,a 偶e jestdo艣膰 droga,偶al mi by艂o wyrzuca膰. Teraz si臋 przerzuci艂am na inn膮 firm臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Innesia
Bardzo dzi臋kuj臋... zaraz id臋 po Sag臋 do sklepu...ratujesz moje nerwy...mo偶e i co艣 to da...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Innesia
Namoczy艂am w tej herbacie jakie艣 5 min. temu ale efekt raczej marny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
musisz zrobi膰 naprawd臋 mocn膮 esencj臋,ja do tego celu kupowa艂am najta艅sz膮 herbat臋 expessow膮 (taka w burym pude艂ku 100 sztuk),wydatek niewielki ,a ilo艣膰 odpowiednia. I zaparzy膰 j膮 w ma艂ej ilo艣ci wody. U mnie dzia艂a na ka偶dym materiale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 auuua
super pomys艂 z ta herbat膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
mia艂o by膰: ekxpressow膮 -literka mi si臋 zjad艂a;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta od but贸w
a teraz k si臋 doda艂o:P >Inessia: i jak tw贸j kostium?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronek
Hej dziewczyny! MO偶e poradzicie co zrobi膰... Kupi艂am str贸j... Zale偶alo mi bardzo na kroju kt贸rego nigdzie nie mog艂am znale.藕膰. Tyle, 偶e kolor jest do艣膰 krzykliwy... Taki fluorescencyjny r贸偶. Czy znacie jakie艣 sposoby na przyciemnienie tego koloru? Nie wiem czy wy偶ej wspomniana herbata co艣 tu pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze nieco zlagodzi jadowitosc
rozu, sprobuj, bo chyba juz go nie odsprzedasz :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za dziadostwo!
Biustonosze, nawet najlepszej firmy, nale偶y wymienia膰 co p贸艂 roku! Jak wy chodzicie latami w takich poszarza艂ych, a potem jeszcze farbujecie w herbacie, 偶eby wygl膮da艂y "jak nowe" to nie p艂aczcie p贸藕niej, 偶e wam biusty si臋 deformuj膮! Biustonosz nie ma wygl膮da膰, tylko w odpowiedni spos贸b podtrzymywa膰 biust!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulzylo???
to milego dnia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 puszysta nie gruba
co za dziadostwo! - b臋dziesz jedna z pi臋knym biustem na tle zdeformowanych, powinna艣 si臋 cieszy膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronek
No w艂a艣nie nie chce go odsprzedawa膰! Bo ma dpk艂adnie taki fason jakiego szuka艂am i nigdzie mi sie to nie uda艂o.. Tylko w艂a艣nie 偶eby troche ten r贸偶 z艂agodnia艂 to by by艂o idealnie :D Pr贸buje testowo herbaty na kawa艂ku, zobaczymy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w latach kryzysu
mama kupila wykladzine z takimi jaskrawymi kolorami i wlasnie takim mocnym naparem z herbaty zaciemnilysmy kolorki - efekt naprawde wart byl tej pracy :D mysle, ze Ci sie uda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronek
Tez mam nadzieje ze sie uda! Tylko tutaj chodzi o str贸j kapielowy. Nie chcia艂abym 偶eby w kontakcie z wod膮 ten kolor zacz膮艂 mi si臋 wyp艂ukiwa膰... Mo偶e zwr贸ce sie tu do dziewczyn farbuj膮cych biustonosze: jak po藕niej to u was wygl膮da艂o? Po praniu, np. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronek
Ewentualnie tez zawsze mam wybielacz :P Tez jakas alternatywa. Z pierwszego postu widze ze dzia艂a :D

Udost臋pnij ten post