Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnataka

Czy to możliwe, aby człowiek tak bardzo zawiódł drugiego czlowieka

Polecane posty

Gość smutnataka

Czy to możliwe ? :(

czasem tak bywa. Wiara zawodzi.... Nadzieja zawodzi.... optymism zawodzi.... Zycie płynie a my musimy go brać takie jakie jest

Gość smutnataka
Tu nie chodzi o zawód milosny, ale....... cholera jest mi tak ciężko :(

tak to możliwe, niestety :( mnie zawiódł człowiek którego kochałam :( zostałam z niczym i wiem że skutecznie wyleczył mnie z uczuć. nigdy już nie zaufam żadnemu facetowi. smutne to ale prawdziwe :( :(

Gość smutnataka
Tu nie chodzi o miłosc, ale......... cholernie mi smutno :( Przepraszam

Gość so smutnataka
możliwe:( mnie też dziś ktoś zawiódł i także nie chodzi o miłość już nigdy nie uwierzę w damska przyjazn jak boga kocham 😠

nie szkodzi zawiódł mnie już pod chyba każdym względem i wiem że nie mogę na niego liczyć głowa do góry!!

Gość do foczki
mam dokladnie to samo... :( tez juz nikomu chyba nie zaufam... pojechal po bandzie chlopak... :( :( :( a mialo byc tak pieknie...

nie można im ufać bo to egoiści i myślą tylko o sobie! nie zwracają uwagi na drugą stronę. tylko oni są najważniejsi i ich problemy. pewnie że najlepiej jest się zamknąć w sobie i wkurzać wszystkich do okoła. mam już tego dość i tego ich wieśniackiego zachowania

Gość zalamkatotalna
moze, sama tego doswiadczylam, wiem, ze jego stan nie pozwalal mu sie zakochac, ale zrobil to. myslalam ze zawsze bede mogla na niego liczyc, jestem teraz w bardzo ciezkiej sytuacji psychicznej, napisalam mu na gg, ale nie odpisal,a mi wystarczy jedno slowo, ze bedzie ok... nic wiecej... zawiodlam sie, bo nie spodziewalams ie tego po nim...

Gość do smutnataka
a komóż mozna ufac?chyba tylko sobie boze co za parszywe czasy😡 mialy byc do smutnataka nie so smutnataka...

a ja myślałam tak przez sześć lat że mam kogoś na kim mogę polegać ale się pomyliłam :(

Gość smutnataka
Przecież człowiek powinien najbardziej w życiu polegać na drugim człowieku, a skoro tak nie jest, to to wszystko jest do d.., Dlaczego .................?

Samotni się rodzimy. Samotni umieramy. A to co między, czyli życie, też wypełnione samotnością.Im szybciej to zrozumeicie tym lepiej. :) Dla Was, oczywiscie.