Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej 1979

Badanie Dna ile może kosztować i gdzie szukać firmy zajmującej

Polecane posty

Gość dowiedzą się

Gość przecież muisz wzabrac też
diecko na badanie bojak inaczej pobiore jego DNA?:-oDowiedza sie..

Gość dzia
Andrzeju 1979 i jak twoje badania dna jestes tatusiem czy nie???????????? ja bym mojego meza za taki numer z domu wyrzuciła

Gość satine...
Ale Ty gościu masz nakopsane w głowie :-) Mój ojciec jak się urodził to był jaśniutki jak aniołek. Włosy miał białe jak len, i to trwało gdzieś do 4 lat patrząc na zdjęcia, a później włosy zciemniały i jest brunetem o ciemnej karnacji. A ile to Twoje dziecko ma lat?

Gość to juz lepiej
wynajac sprzet do nurkowania i samemu... taniej!

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiili
"teraz baby to takie szmaty..." co ty w ogole piszesz! jak masz takie podejscie do swojej zony to juz mnie nic nie dziwi. wychodzi z ciebie takie prostactwo ze az mi twojej zony zal.

Gość zalosna prowokacjadajcie se s
sianaa

Gość naprawde chcesz to wiedzieć
a co będzie jak faktycznie nie jesteś ojcem ?:) podobno ok 10 % dzieci pochodzi z nieprawego łoża , niektóre badania nawet znacznie wiekszą liczbe wskazują :P mam kolege który często wyjeżdżał na kontrakty do Czech , jak popił to sie chwalił że przyprawiał pepikom rogi tymczasem jego córa w wieku 12 lat przerosła go o pół głowy , jest wysoką jasną blondyną a on jest niski i czarny jak arab, jego żona tez jest niska i czarna :P , raczej na setke jemu też ktoś przyprawił rogi :) zresztą po co szukać daleko , mam sąsiadke o której wszyscy gadają ze trzecie dziecko jest z innym facetem i faktycznie ta anka jest zupełnie inna od pozostałej starszej dwójki i uderzająco podobna do jednego faceta z którym kiedyś ta kobieta pracowała :P więc wszystko jest możliwe , facetów którzy wychowują nie swoje jest pełno na świecie , niewykluczone że jesteś jednym z nich :)

Gość szympansLOLO
Teraz intercyza i testy DNA na ojcostwo to podstawa dobrego związku (udanego i uczciwego).

Gość OLIWKA5
MOJA SIOSTRA DO 5 ROKU ZYCIA BYŁA BLONDYNKA O JASNEJ KARNACJI ,MOI RODZICR OBOJE BRUNEC RACZEJ O CIEMNEJ KARNACJI.DZISIAJ SIOSTRA MA BRAZOWE WLOSY I JEST PODOBNA DO MNIE I DO MAMY.A W WIEKU KILKUML;AT WYGLADAŁA JAK NASZ OJCIEC W DZIECINSTWIE CO POTWIERDZAJA ZDJ.BYŁ JASNEJ KARNACJI ,I MIAŁ BLOND WLOSY

Gość gali
mam takie pytanie mam syna i sie zastanawiam czemu ma brazowe oczy ja mam niebieskie a kobieta ma zielone czy jest mozliwosc czy to moje dziecko ?? wiadomo moge zrobic badania na ojcostwo ale mie nie stac i wtym jest problem ico wtakim przypadku zrobic???

Gość gali
po piersze nie znudzila mi sie zona bo kocham zona ale od jakiegos czasu sie zastanawiam czy jest takamozliwosc