Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

marzy mi sie wieczor panienski, ale nie wiem jak go zorganizowac

Polecane posty

nie mam nikogo, kto by sie tym zajal - bede sama musiala zebrac kilka kolezanek, ale neistety nie wiem jak to zrobic... wynajac jakis lokal? zarezerwowac stolik i postawic picie? czy to oklepane? nie zalezy mi na oryginalnosci, ale chcialabym milo spedzic taki wieczor...

Gość Narzeczona83
Zaraz,a swiadkową będziesz miała na ślubie?To ona powinna zoorganizowac twój wieczór panieński :)

nie znam swiadkowiej - raz ja tylko widzialam. ale to wazna dla nas osoba z rodziny mojego narzecoznego :) poza tym slyszalam, ze wieczorow wcale swiadek i swiadkowa nie musza organizowac

Gość ja jestem swiadkowa
ale nic nie organzuje bo zwyczajnie nie znam koleznanek panny mlodej

Ja organizuję sama, tzn. po prostu znajdę lokal i zaproszę dziewczyny, może postawię po piwku i tyle

Ja tydzień temu organizowałam wieczorek , a wcale nie jestem świadową . Młoda jest moją bardzo bliską koleżanką . Zorganizowanie wieczorku np. w Warszawie jest proste. Sporo klubów ma specjakne oferty na wieczorki panieńskie, tzn. rezerwujesz ok.tygodnia wczesniej stolik . Wejście i te własnie miejsce do siedzenia jest bezpłatne jeżeli powiesz że to wieczór panieński . Myślę , że w innych miastach również kluby są przychylne na takie spotkania. Jeżeli chodzi o Warszawę : club70 , orange , organza , loch , testoteron . My bawiłyśmy sie club70 . Na stronce tancerzy , sa adresy polecanych klubów . www.badboys.pl