Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robić

I co ja mam zrobić??

Polecane posty

Gość niewiem co robić

Witajcie.Nie wiem co ja mam teraz zrobić, z mężem staraliśmy sie o dziecko, ale nie wychodziło, a teraz gdy już sie rozstalismy okazało sie, ze jestem z nim w ciązy.On o tym jeszcze nie wie.A ja nie wiem czy mam mu powiedzieć, czy co zrobić.Prosze podpowiedzcie mi.Dziękuje z góry

Gość przede wszystkim...
powiedzieć mu. A dlaczego się rozstaliście? Może dzięki temu maleństwu znowu się zejdziecie?:)

Powiedz...w koncu marzyl zeby byc tata..i jest. Dziecko nie powinno byc \"pomiedzy\" rodzicami. Na pewno cos razem ustalicie.Pozdrawiam, trzymam kciuki!!!

Ma prawo wiedzieć, że będzie miał dziecko. Musisz mu powiedzieć. A co będzie dalej się okaże.

Nie wiem, co bylo przyczyna rozstania, ale spelnilo sie wasze WSPOLNE marzenie...moze uda Wam sie jeszcze???

Gość niewiem co robić
dziękuję Wam wszytkim. Rozstaliśmy się bo dużo kłótni było, z czasem ciche dni, nie potrafilismy już ze sobą rozmawiać, i to była nasza wspólna decyzja.A teraz bedziemy mieli dziecko.Macie rację muszę mu powiedzieć, ale czy to coś zmieni pomiedzy nami, czy bedziemy razem, nie wiem.Czasam tęsknie za nim, wzieliśmy ślub z wielkiej miłości, ale wszystko tak, sama nie wiem .....