Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude girl24

JESTEM NIEZASPOKOJONA

Polecane posty

Gość rude girl24

Mam faceta z duzym penisem ale nie moge osiagnac z nim orgazmu nie daje rady nie wiem dlaczego, gdy sie masturbuje to zawsze go mam. Juz nie wiem co robic

Gość może wkłada do innej dziurki

Gość Noemiii
to masturbuj sie w czasie seksu. bedizesz miała super orgazm

Gość rude girl24
no juz poszedł sobie ten glópi podsywazcz,wiec jak to jest s tym grgazmem bo jóż sama nie wim bo jedne go maja a dródzy ni. wicie nie jestem z jakis tam aglomeracji czy cuś i nie mam zbyt latwego dostępu do materiałuw ale bardzo mnie to frapuje

Gość młoda niezasp.
ja też mam problem bo jestem nie zaspokojona:( jestem z chłopakiem już długo ale kochamy się dopiero od roku .niestety robimy to mniej więcej raz w miesiącu!! on pracuje i albo nie ma czasu i okazji albo nie zawsze jest gdzie i boi się że mogę zajść w ciążę.a jeśli już się kochamy to on za szybko dochodzi i jest koniec!!!!a ja potrzebuje czegoś więcej! chciałabym kochać się dłużej i nie tak rzadko. ciągle czuje się przez to nie zaspokojona:(((((( i strasznie napalona...probowałam zrobić coś sama ale to nie to samo! potrzebuję by on mi wkładał! uwielbiam sex z moim chłopakiem ale robimy to tak rzadko że ciągle mi za mało...:(

Gość młoda nie zasp.
już było

Gość młoda nie zasp.
już dałam to mi nie wystarcza...tak do końca

Gość młoda niezasp.
i co ja mam zrobić. przecież nie pójdę do innego co będzie chciał więcej. pytam poważnie. najgorzej ma kobieta jak jest wiecznie niezaspokojona...

Gość miskoala
a myslisz ze chlopak ma inaczek jak nie ma dziewczyny przez dluzszy czas...

Gość napletek
...a może potrzebujesz wiecej chłopów?!

Gość kamil25
potrzebujesz porzadnego ruchania! zrobcie sobie kilka dni sex maraton-jak koles jest mieka faja to niech zarzuci jakies tabletki zeby mu pala furkotala.kochajcie sie do upadlego dzien i noc. jak Ci sakwe przetrzepie to na jakis czas powinno pomoc. ze mna nie mialabys takiego problemu

Rude girl24, niewiele kobiet osiąga orgazmy pochwowe. Jeżeli chcesz osiągnąć orgazm w trakcie seksu, to poproś swojego faceta żeby stymulował twoją łechtaczkę. Palcami lub językiem.

Gość Papinny
Florek, faktycznie wypowiadasz się jak ortodoksyjny katolik ;)

wiem coś o tym hihihi. od b.długiego czasu mam faceta, w sumie to już narzeczony, co w sprawach seksu wogóle mi nie dogadza i mimo że ma spory instrument to zero temperamentu, jak seks to tylko klasyka, nic eksperymentów. no i znalazłam sobie od niedawna kochanka i w końcu czuje że żyje, spełniło sie większość moich pragnień seksualnych...

Gość młoda niezasp.
kamil 25, mój chłopak kiedyś powiedział że kupi jakieś tabletki jak będzie miał więcej kasy. a co do kochanka to ja nie jestem z tych co zdradzają. ja mojego nie zdradzę. chciałabym tylko żebyśmy w końcu mieli dużo czasu na to. i żeby tak szybko się nie kończyło.

Gość młoda niezasp.
ja kocham mojego chłopaka i nie potrafię go zdradzić

Gość młoda niezasp.
do napletek: gdybym chciała to bym mogła mieć więcej chłopców jednego za drugim bo mam sporo kolegów którzy chcieli by mnie miec. ale ja nie chce.. ja che tylko mojego.

Gość młoda niezasp.
nie możemy zamieszkac razem. po po pierwsze skąd weźmiemy mieszkanie i kase , po drugie on mieszka u rodziców i się uczy. po trzecie ja też się jeszcze ucze.a po czwarte myślę że by się na to nie zgodził.

Gość młoda niezasp.
no i moi starzy też by się raczej nie zgodzili

Gość młoda niezas.

Gość Monia *
też jestem niespokojna xD

Gość młoda niezasp.
carte b. to Ty dziewczyna jesteś? myślałam że to facet

Moje drogie. Dziwie sie temu co piszecie. Mam duże doświadczenie i wiem jedno. Jak teraz jestescie nie zaspokojone to póxniej bedzie tylko gorzej. I szanse na powodzenie związku znikome. Albo facet wie co robic i sie stara. A wy tez robicie wszystko albo szkoda czasu!!!!! i pora na zmiany. A wymysły ze kocham mimo iz mi nie dogadza to oszukiwanie samego siebie. Pozdrawiam

To związek jest zalezny od orgazmu pochwowego? Hmmm... zdecydowanie częściej musze wychodzić :D